Moederdag! Moeders ogen dicht

9 mei 2023
Het is weer bijna zover, Moederdag. Een mooie dag om de moeders eens flink in het zonnetje te zetten! Maar hoe?
Wij hebben 6 leuke tips op een rijtje gezet om je moeder goed te verwennen op zondag 8 mei: Moederdag!

Een lekker ontbijtje
Een leuk begin van moederdag. Naast een lekker kopje thee zal je moeder vast heel blij worden van deze hartjesboterhammen met jam!


Hartjes om van te smullen
Is jouw moeder dol op lekkere baksels? Kruip dan gezellig de keuken in en bak heerlijke koekjes of een onweerstaanbare chocoladetaart! Dat wordt smullen!


Lieve voetjes
Simpel maar zo lief! Schrijf een leuk tekstje onder je voeten. Voetjes onder het dekbed, mama oogjes dicht en dan, tadaaa!


Persoonlijke vaas
Een leuke knutseltip is deze mooie vaas. Verf een jampotje met schoolbordverf, laat het even drogen, schrijf er iets liefs op et voila!Maak zelf een fotolijstje
Houd jij van knutselen met papier? Dan heb je dit mooie lijstje zo gemaakt. Scheur vrolijk gekleurd papier (niet te dik papier, crepepapier of vliegerpapier is ideaal) in kleine stukjes. Maak van die stukjes een propje en plak ze op een vrolijk en stevig blaadje. En hoppa, je lijstje is klaar!


Stoepkrijt in een lijstje
Dit ideetje vraagt iets meer voorbereiding maar dat is het zeker waard! Zoek een plekje waar je lekker kunt stoepkrijten, ga liggen als een echte I, maak een foto en stop deze in een mooi lijstje. Zo kan je moeder nooit meer vergeten hoeveel je van haar houdt!


Hele fijne Moederdag!

Heb je zin om deze dag samen iets leuks te doen? Kijk dan eens in de Uitagenda, die staat vol met leuke familie-uitjes in de Kop van Noord-Holland!