• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

De leukste pompoenboerderijen!

10 september 2024
Ze zijn oranje, je kunt er mee knutselen, maar je kunt er ook heerlijke gerechten mee maken: pompoenen! Check hieronder de leukste pompoenboerderijen in de Kop van Noord-Holland.
Pompoenboerderijen in de Kop van Noord-Holland

De Marlequi
De Marlequi
is een van de grootste pompoenenkwekerijen in Noord-Holland. Ze hebben eetbare pompoenen en pompoenen voor de sier. Je kunt bij De Marlequi niet alleen zelf een pompoen uitzoeken, maar ook meedoen met een workshop pompoenen uithollen. 

De Marlequi

Pompoenboerderij Bregman
Pompoenboerderij Bregman in Noordbeemster biedt een groot assortiment pompoenen en kalebassen. Ze zijn elke dag geopend!

Pompoenboerderij Onderdijk
Maandag gesloten, maar de rest van de week geopend! Wees er snel bij, bij Pompoenboerderij Onderdijk



Pompoenboerderij Bos in Opperdoes
Zij hebben een groot assortiment met veel verschillende kleuren, soorten en maten. Ook heel veel opgemaakte stukjes en mandjes. Pompoenen om te eten maar natuurlijk ook voor de sier, uithollen / versieren!

Speelpark de Swaan

Vanaf ongeveer 19 oktober kun je pompoenen komen uithollen bij Speelpark de Swaan! Ben je erbij? 

Camping de Kolibri

Op 28 en 29 september vind de pompoenfair plaats! Niet alleen pompoenen dus, maar ook heel veel ander leuks, een imker met haar bijen bijvoorbeeld en heerlijke streekproducten!  

Thuis een pompoen uithollen
Heb jij een mooie pompoen in huis gehaald en wil je daar thuis mee knutselen? Check dan hier hoe je thuis je eigen pompoen kunt uithollen!


HERFST TIPS MET KINDEREN 

De herfst is hét seizoen om met kinderen de natuur in te gaan. De grond ligt vol met kastanjes, oranje bladeren en andere herfstschatten: perfect voor kleine verzamelaars. Houd het herfstweer je binnen? Wij hebben ook een heleboel herfstige thuistips voor je! Check hier 19x herfst tips voor kinderen!

Veel plezier!