• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

De leukste pompoenboerderijen!

19 september 2023
Ze zijn oranje, je kunt er mee knutselen, maar je kunt er ook heerlijke gerechten mee maken: pompoenen! Check hieronder de leukste pompoenboerderijen in de Kop van Noord-Holland.

De Marlequi
De Marlequi
is een van de grootste pompoenenkwekerijen in Noord-Holland. Ze hebben eetbare pompoenen en pompoenen voor de sier. Je kunt bij De Marlequi niet alleen zelf een pompoen uitzoeken, maar ook meedoen met een workshop pompoenen uithollen. 

De Marlequi

Pompoenboerderij Bregman
Pompoenboerderij Bregman in Noordbeemster biedt een groot assortiment pompoenen en kalebassen. Ze zijn elke dag geopend, ook voor leuke workshops en kinderfeestjes. 

Pompoenboerderij Onderdijk
Dit jaar viel de oogst tegen, dus wees er snel bij, want op is op bij Pompoenboerderij OnderdijkSpeelpark de Swaan

Tot het einde van de herfstvakantie kun je lekker pompoenen komen uithollen bij Speelpark de Swaan! Ben je erbij? 

Thuis een pompoen uithollen
Heb jij een mooie pompoen in huis gehaald en wil je daar thuis mee knutselen? Check dan hier hoe je thuis je eigen pompoen kunt uithollen!


HERFST TIPS MET KINDEREN 

De herfst is hét seizoen om met kinderen de natuur in te gaan. De grond ligt vol met kastanjes, oranje bladeren en andere herfstschatten: perfect voor kleine verzamelaars. Houd het herfstweer je binnen? Wij hebben ook een heleboel herfstige thuistips voor je! Check hier 19x herfst tips voor kinderen!

Veel plezier!