Dierenpark Hoenderdaell: voor échte dierenvrienden!

5 april 2024
Hoenderdaell is een prachtig dierenpark voor échte dierenvrienden en écht anders dan andere dierenparken. Het park biedt ruimte voor dieren die gered zijn uit slechte leefomstandigheden. Op het park zijn ook twee stichtingen gevestigd die hulp bieden aan dieren in nood: Stichting Leeuw en SOS Dolfijn.
Bezoek aan Dierenpark Hoenderdaell door Kidsproof
Anna Pauwlowna waar Dierenpark Hoenderdaell ligt, is slechts 30 minuten rijden vanaf Alkmaar.

De kinderen hebben er zin in en lopen huppelend naar binnen! Via een vaste route loop je het hele park door en kom je langs alle verschillende dieren.

Dierenpark Hoenderdaell

LET OP: Net voorbij de kassa’s staat een groot bord waar de tijden staan vermeld voor de verschillende shows in het park zoals de vogeldemonstratie (bevindt zich aan het einde van het park), de jaagsimulator voor de leeuwen en tijgers en de voerpresentatie van de maki’s.

Dierenpark Hoenderdaell

Je komt in het diernpark ontzettend veel verschillende dieren tegen, dat maakt het een leuk en heel afwisselend park waar je je ogen uitkijkt! We zagen alpaca’s, kamelen, bruine beren, wolven, kangaroes, panters, tijgers en leeuwen.

Dierenpark Hoenderdaell

Ook zin er veel verschillende vogelsoorten, apen en ze hebben een tropische afdeling  met onder andere krokodillen en schildpadden. 

Dierenpark Hoenderdaell

Mijn kinderen keken hun ogen uit bij de roof simulator met de leeuw, maar ook de speeltuinen met veel klim en klauter attracties waren een groot favoriet!

Hoenderdaell speeltuin

Voor de ouders zijn er aangrenzend restaurantjes te vinden om heerlijk bij te komen en waarbij je zicht hebt op de kids terwijl zij aan het spelen zijn. Wij blij, zij blij! 

Dierenpark Hoenderdaell

We hebben een onwijs leuke dag gehad en komen zeker nog een keer terug bij dit fijne dierenpark!

Liefs,
Priscilla