4x een gaaf trampolinepark

25 oktober 2023
Trampolinespringen is bij onze kids altijd een feestje! Hieronder vind je een overzicht van de coolste trampolineparken en trampolinehallen in de Kop van Noord-Holland. Spring je mee?
Samcity_Hoorn_city_full_of_fun

SkagaVenture | Schagen
SkagaVenture
 is een supertoffe hotspot in Schagen! Je kunt hier namelijk onder één dak E-karten, lasergamen, VR-room, spelen, poolen en natuurlijk jumpen. Nodig al je vriendjes uit, want een bezoek aan SkagaVenture met deze trampolinehal belooft een dag vol fun te worden!

Skagaventure

Streetjump | Alkmaar
Spring een gat in de lucht bij Streetjump Alkmaar. Bij dit indoor freerun- en trampolinepark zijn er meerdere trampolines en obstakels waarop je je kunt uitleven. Doe de coolste tricks in de foampit en oefen salto’s op de grond in deze gave trampolinehal. Er is altijd een ervaren jumptrainer aanwezig die jou kan helpen oefenen om de vetste jumps te maken.



Samcity | Hoorn

Samcity is een city full of fun. Je kunt hier niet alleen trampoline springen, maar ook lasergamen, er is een BMX & skate park en je kunt hier ontsnappen uit een echte escaperoom! Kies uit één van de vele arrangementen of stel je eigen arrangement samen. Samcity is zo ook de ideale plek voor een kinderfeestje.

Samcity


Jump Square | Heerhugowaard

Een mega groot trampolinepark met verschillende banen voor al jouw coole truukjes! De ouders zitten hier ook helemaal goed, met gezellige hoekjes en hoge bartafels.

Meer info: Jump Square

Natuurlijk zijn er meer plekken waar je je uit kunt leven op de trampoline, die staan allemaal in onze verzameling actieve eropuit tips in de Kop van Noord-Holland!

Veel plezier!