De leukste tweedehands kinderkleding adresjes

26 september 2023
Ben jij op zoek naar té gekke tweedehands kleding? Dan hebben wij voor jou tips voor geweldige 2dehands winkels en tweedehands kledingbeurzen voor kinderen om leuk voor de dag te komen!

Kinderen hebben vaak kleding nodig, zeker omdat ze zo hard groeien en omdat ze kleding vaak maar 1 dagje dragen voor er ergens weer een vlekje op zit. Als ze ook nog eens in twee huizen wonen, komt daar nog wat bij. Hoe zorg je er nu voor dat ze er goed uitzien voor een habbekrats? Ga lekker naar een tweedehands zaakje of markt!

1. Pinokkio | Alkmaar veel leuker! Ga zelf lekker op zoek in tweedehands zaakjes. Pinokkio in Alkmaar is zo'n adresje waar je lekker op zoek kunt. Meer info: Pinokkio.

2. Juffertje in 't Groen
Naast tekenen en knutselen in de kinderateliers van Juffertjes in 't Groen, is er ook tweedehands kleding en speelgoed te koop of je kunt boeken komen ruilen.

3. Tweedehands kinderkleding en speelgoedbeurs XL
Mamacafé Heerhugowaard
organiseert regelmatig een tweedehands ‘kinderkleding en speelgoedbeurs XL’.

4. Rataplan | Heerhugowaard
 Deze kringloopwinkel heeft een enorme verdieping met goed gesorteerde kinderkleding. Hier kun je zeker iets leuks scoren!

5. Moeder aan Moeder markt
Voor kinderen tot en met 6 jaar kun je leuke kleding (en speelgoed en accessoires) scoren op de Moeder aan Moeder markt die regelmatig wordt georganiseerd in Alkmaar. 

Tweedehands kledingbeurs voor kinderen

6. Kledingcafé Enjoy | Heerhugowaard
In dit kledingcafé kun je toffe kleding scoren voor kids.

7. 't Glop | Hoorn
Geweldig leuk winkeltje voor merkkleding! 

8. Hip Hop | Bergen
Midden in het gezellige Bergen vind je kinderkledingzaak Hip Hop. Voor tweedehands kleding en speelgoed. 

9. Vinted
Natuurlijk is Vinted je beste vriend! Meld je aan op de app en ga op zoek. Om miskopen te voorkomen, filter je het liefst op 'Nieuw met prijskaartje' en 'Nieuw zonder prijskaartje'. Zo heb je de beste kans op top items. Om jezelf niet gek te maken, filter je ook direct op prijs. Zo laat je je niet verleiden om boven je budget te gaan.

10. Koningsdagmarkt
Op Koningsdag wordt ontzettend veel kleding aangeboden. Vaak is het goed gesorteerd op maat. Zo kun je zelf even goed checken op eventuele vlekken en gaatjes. 

11. Ruilen
Ken je dat? Heb je een onwijs leuke trui gekocht voor je schatje, vindt ze hem niet mooi. Of die jeans die je kocht voor je zoontje past nét niet. Maak een what's app groepje waarin je kleding met elkaar ruilt. Of organiseer eens per seizoen een simpele ruilmarkt met zijn allen. Of misschien ken je iemand met iets oudere kinderen die vaak iets over heeft. 

12. Kringloopboulevard | Alkmaar
In Alkmaar zitten er verschillende kringloopwinkels op een rijtje. Bij ReShare en Rataplan kun je toffe kinderkleding scoren!

13. Boetiek Groôs | Wervershoof
Een frisse, hippe winkel met tweedehands kinderkleding van bekende én minder bekende merken! 

TIP: koop je tweedehands merkkleding, dan kun je deze voor nagenoeg dezelfde prijs doorverkopen na een seizoen. Zo kleed je je kinderen leuk én kost het je relatief weinig!