Honkbal en Softbal!Terug naar het overzicht

Een typische zomersport. Gaaf hoor honkbal voor jongens en softbal voor meisjes. Leuke sport!

Wat ga jij doen als het voetbalseizoen is afgelopen en welke sport kies jij als je jouw zwemdiploma hebt gehaald?

Honkbal voor jongens en softbal voor meisjes. Een typische zomersport en mateloos populair in o.a. Amerika, Japan, Italië en Oost Europa.

Ook Nederland spreekt een flink woordje mee, want in 2011 is het Nederlands Honkbalteam wereldkampioen geworden, ook is het Nederlands softbalteam Europees Kampioen!

Om kennis te kunnen maken met deze teamsporten ben je van harte welkom enkele malen GRATIS deel te nemen aan de trainingen.

Neem contact op met Petra Jose Arends petrajosearends@live.nl (softbal) of Mike de Zwart mike@ de-zwart.com 06-29730031 (honkbal) voor meer informatie.

In de zomermaanden trainen wij buiten op ons mooie complex aan het Honkpad 3. De trainingen zijn buiten op één van de drie velden.

De jeugdteams:

Kleinste Jeugd  
BeeBall (4 t/m 10 jaar)

BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor jongens en meisjes van 5 tot en met 10 jaar. Door kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig in het spel betrokken en zijn zij volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest en sportiviteit voorop.

Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken de kinderen zich snel eigen met de technische vaardigheden van honkbal en softbal.

BeeBall is door de eenvoud van het spel en dynamiek in het bijzonder geschikt voor de jongste jeugd, waardoor jongens en meisjes gezamenlijk met veel plezier BeeBall kunnen spelen.

Softbal Jeugd  
Softbal pupillen (9 t/m 12 jaar) 

Honkbal Jeugd  
Honkbal pupillen B (9 t/m 12 jaar)

Alcmaria Victrix

Honkpad 3
1816 LZ Alkmaar
Prijs 5-8 jaar € 55,00 / 9-10 jaar € 159 / 11-12 jaar € 178 per seizoen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Cultureel Festival 'Op de Planken'

Cultureel Festival 'Op de Planken'

Een feestweekend op 8 en 9 juni: 50 jaar Museum Broekerveiling!

Van betoverende muziekoptredens tot meeslepende toneelstukken.

Slechts EUR 2,50 entree!