Probeer een sport uit!Terug naar het overzicht

Probeer je favoriete sport uit in Alkmaar en schrijf je in voor een gratis proefles!
Wil jij graag op een nieuwe sport dit schooljaar, maar heb je nog geen idee welke? Check dan de website van Alkmaar actief, kies een (veelal) gratis proefles uit van een sport naar keuze en meld je aan! 

Klik op de de roze websitebutton en bekijk hier het overzicht. De proeflessen zijn veelal gratis te volgen en je hebt echt heel veel keuze. Online komen er ook steeds meer sporten bij, dus er is altijd iets te kiezen. Van judo, kickboksen, karate en volleybal tot synchroonzwemmen, dansen, twirlen of kunstschaatsen, kijk via de roze websitebutton of er wat voor je bij zit en meld je snel aan!

De gemeente Alkmaar promoot samen met mascotte Freddy Fit het sportplatform www.alkmaaractief.nl, waar de jeugd uit groep 1 t/m 8 zich kan aanmelden voor kennismakingslessen bij Alkmaarse sportaanbieders. Vlak na de zomervakantie krijgen alle leerlingen van Alkmaarse basisscholen het Freddy Fit boekje mee, waar alle proeflessen in omschreven zijn, vervolgens kan je je via de website voor deze lessen aanmelden.

Alkmaar Actief

Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar
Prijs Veelal gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Cultureel Festival 'Op de Planken'

Cultureel Festival 'Op de Planken'

Een feestweekend op 8 en 9 juni: 50 jaar Museum Broekerveiling!

Van betoverende muziekoptredens tot meeslepende toneelstukken.

Slechts EUR 2,50 entree!