Dos CastricumTerug naar het overzicht

Op zoek naar een gymvereniging bij jou in de buurt? Kijk dan wat Dos Castricum je te bieden heeft!
Gymnastiek Vereniging DOS Castricum verzorgt gymnastiek, turnen, trampolinespringen, jazz-dance en meer! Kinderen kunnen vanaf 2 jaar bij hier terecht.

Het begint allemaal bij het Ouder en Kind gym. Er zijn leuke toestellen en hulp-middelen aanwezig en er wordt altijd afgesloten met een kringlied. Kleutergym is bedoeld voor kinderen uit de basisschoolgroepen 1 en 2. Tijdens de lessen wordt er veel bewogen, gerend, gesprongen, geklommen, gerold.

Turnen
Deze sport beoefenen kan bi Dos Castricum in vele vormen. Recreatief door zowel jongens als meisjes, met oefeningen op de turntoestellen als brug, balk, kast / pegasus en lange mat. Maar ook wordt er geoefend met ringen, touwen, trampoline, rekstok, wandrek. Heb je talent voor turnen, dan kom je misschien wel in de selectie!

Geïnteresseerd in één van de lessen, dan mag je vrijblijvend 2x deelnemen aan de les. Kijk voor het hele aanbod via de roze button!

Gymnastiek Vereniging Dos Castricum


Castricum
Openingstijden Zie het rooster op de website Prijs Zie de contributie voor dit seizoen op de webstie Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Cultureel Festival 'Op de Planken'

Cultureel Festival 'Op de Planken'

Een feestweekend op 8 en 9 juni: 50 jaar Museum Broekerveiling!

Van betoverende muziekoptredens tot meeslepende toneelstukken.

Slechts EUR 2,50 entree!