KunstKids bij Hobbyfarm!Terug naar het overzicht

Voor de kids is hier enorm veel te doen! De KunstKids is heel uitgebreid! 7+

Bij deze workshops kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in verschillende technieken. De workshopsworden gegeven op zaterdagmiddag van 16.00 - 17.30 uur. De laatste les wordt afgesloten met een echte expositie!
De kosten zijn incl. materiaal, drinken en iets lekkers.

Beeldhouwen in was
Er wordt gewerkt met zwarte bijenwas. Door de warmte van je handen wordt de was zachter en door het knijpen en kneden wordt het soepeler en kan je makkelijk stukjes aan elkaar plakken. Deze stukjes plak je om een armatuur, zoals dat genoemd wordt, een soort skelet van het beeld dat je gaat maken. Zo kan je stukje bij beetje een beeld op bouwen. Hierbij word je geholpen. Als je tevreden over je eigen beeldje bent, kun je die ook in brons laten gieten bij een bronsgieterij!
5 zaterdagmiddagen op:
april - mei 2015
Kosten: € 37,50

Schilderen op doek
Zelfportret
Hier leer je hoe je een schilderij van je eigen portret op een schildersdoek maakt. Je leert hoe je jouw gezicht overbrengt op doek en hoe je vervolgens met acrylverf op een losse manier kunt gaan schilderen. In een groepje schilderen is heel motiverend en zeker gezellig met zoveel schilders bij elkaar. Al het materiaal is aanwezig, dus je hoeft er niets voor aan te schaffen. Alleen een duidelijke (én natuurlijk je leukste!!) foto is er voor nodig, bijvoorbeeld je schoolfoto.
4 zaterdagmiddagen
Start: juni 2015
Kosten: € 30,00

Heb je zin om aan een van deze workshops mee te doen? Vraag dan je ouders om een e-mail te sturen naar: kunstkids@hobbyfarmheiloo.nl of te bellen met Antoinette
Bontje, 072 533 89 68

Hobbyfarm Heiloo

Mariënstein 178a
1852 SN Heiloo
Openingstijden

Zie hierboven

Prijs Zie hierboven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Cultureel Festival 'Op de Planken'

Cultureel Festival 'Op de Planken'

Een feestweekend op 8 en 9 juni: 50 jaar Museum Broekerveiling!

Van betoverende muziekoptredens tot meeslepende toneelstukken.

Slechts EUR 2,50 entree!