Jeugd MTB-en op SchoorlTerug naar het overzicht

MTBSchoorl

p/a Laanweg 7
1871 BH Schoorl
Openingstijden Elke woensdagmiddag 14.30 tot 15.00 uur of zaterdag 9 tot 10.30 (gevorderden) en zaterdag 10.45 tot 12.15 uur (startgroep) vertrek vanaf Fietsenwinkel! Elke woensdagen zaterdag, weer of geen weer, maar in de schoolvakanties is er even pauze…
Prijs €75,- voor 10 lessen Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Jeugd mountainbiketrainingen elke woensdag en zaterdag op het MTBSchoorl parcours. 7-12 jaar

Is je kind gek van fietsen en lijkt het hem/haar leuk om ook eens mee te gaan op onder andere één van Nederlands mooiste MTB-parcours?  Dat kan!

MTBSchoorl.nl heeft verschillende trainingsgroepen om "te beginnen met mountainbiken” speciaal voor de jeugd. Onder begeleiding van James Hobbs (gymdocent en vader van twee zoons in de doelgroep),

Start vanaf Fietsenwinkel Schoorl elke woensdag om 14.30 uur en zaterdag om 9 uur of 10.45 uur. Eerst oefenen jullie een aantal basistechnieken. Daarna maken jullie met elkaar een stoer ritje langs een wisselend gedeelte van het parcours.

Beleving van de duinen staat bij het trainen voorop. Dat maakt dat de kinderen elke week iets anders zien met steeds vaste onderdelen (starten met basistechnieken en eindigen op een vast punt).

Blogs & filmpjesAlle blogs