Muziekatelier AlkmaarTerug naar het overzicht

Lijkt het je leuk om eens kennis te maken met allerlei instrumenten? Dan kan al vanaf 4 jaar!

Het Muziekatelier is een muziekschool in Alkmaar-Noord waar muzieklessen op verschillende instrumenten worden gegeven en ook muziek kindercursussen voor kinderen vanaf 4 jaar.

Vanaf september verzorgt Miranda Binnekamp de nieuwe kindercursussen op het Muziekatelier.
- Muziek voor kinderen 6-8 jaar
- Kleutercursus Beestenboel 4-6 jaar

Muziek voor kinderen is bedoeld voor leerlingen van groep 3 t/m 5 van de basisschool en is een prima voorbereiding voor kinderen die een instrument willen gaan bespelen. Tijdens de cursus gaan ze o.a. met behulp van een klokkenspel en blokfluit noten leren lezen. Ze gaan veel bekende liedjes zingen en meespelen met ritme instrumenten. Omdat de groepjes niet groter zijn dan 6 kinderen is er ruimte voor veel persoonlijke aandacht.

“Muziek voor kinderen” bestaat uit twee keer een serie van 15 muzieklessen waarin de kinderen ook kennis maken met alle instrumenten van het Muziekatelier Alkmaar.
start cursus op woensdag 20 september en zaterdag 23 september

De nieuwe kleutercursussen bestaan steeds uit 6 lessen met een speciaal thema en zijn bedoeld voor leerlingen van groep 1 en 2 van de basisschool. U kunt uw kind voor iedere cursus apart opgeven.

In de eerste cursus “Beestenboel”, die start op 20 september, staan liedjes over dieren centraal. We gaan zingen, spelen op ritme-instrumenten, instrumentjes maken en lekker swingen op muziek! Maak je eigen krokodilleninstrument en zing mee met het krokodillenlied!
start cursus op woensdag 20 september en zaterdag 23 september
Kijk voor meer informatie en het aanmeldingsformulier op de website:

TIP: Like Kidsproof Kop van Noord-Holland op Facebook, volg ons op Twitter!

Muziekatelier Alkmaar

Wielingenweg 252
1826 BV Alkmaar
Openingstijden Zie boven
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Er is veel te doen in de Kop van Noord-Holland. We hebben onze 22 favoriete tips op een rijtje gezet.

Check hier onze zomertips!