Zeilschool in UitgeestTerug naar het overzicht

Zou het niet gaaf zijn om te leren zeilen? Lekker op het water met vriendjes en vriendinnetjes!

Spelend varen in de kindervalk

De eerste kennismaking met de zeilsport voor de jongste cursisten van 6 t/m 10 jaar. Samen met maximaal 4 leeftijdsgenootjes ga je met een instructeur het water op. Plezier komt hier op de eerste plaats. Gezellig flottielje zeilen met de andere Kindervalken op het Uitgeester- en Alkmaardermeer.
Wanneer je niet zelf wilt zeilen en bijvoorbeeld alleen de fok wilt vasthouden kan dat ook. Niets is verplicht. Zo maak je op een leuke manier kennis met het zeilen.

Er wordt niet gezeild voor een CWO-diploma, maar je krijgt wel een echt zeilbrevet! Laat pappa en mamma maar eens zien wat jij allemaal kunt!

Een zwemvest wordt door ons verstrekt en dient de hele week gedragen te worden.

De Kindervalkcursus kan in de mei- en zomervakantie als weekcursus geboekt worden. In het voor- en naseizoen wordt deze cursus ook gegeven op 5 opeenvolgende zaterdagen.

Voor kinderen van 8-12 jaar is er de Zeilcursus Optimist, waar ook een cursusweek of op 5 achtereenvolgende zaterdagen wordt aangeboden.

TIP: In de meivakantie en zomervakantie zijn er zeilweken voor de jeugd!

Zeilschool "Het Uitgeestermeer"

Sluisbuurt 49
1911 BC Uitgeest
Prijs Weekcursus vanaf € 250 Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Er is veel te doen in de Kop van Noord-Holland. We hebben onze 22 favoriete tips op een rijtje gezet.

Check hier onze zomertips!