icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni
icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni

Zwemles in de Hoornse VaartTerug naar het overzicht

Leren zwemmen op een leuke en speelse manier bij zwembad Hoornse Vaart. Op naar zwemmen zonder bandjes!

ABC-zwemles is dé basis voor een leven lang zwemplezier! Naast kwaliteit staat plezier voorop bij zwemles in de Hoornse Vaart!

Zo wordt er bijvoorbeeld een Experience Center gebruikt. Een speelattribuut dat kinderen spelenderwijs in staat stelt om zwemvaardigheden aan te leren. Daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van afbeeldingen van Freddy Fit, de mascotte van de Freddy Fit Club van Alkmaar Sport. Zo nu en dan bezoekt Freddy Fit ook het diplomazwemmen voor A-diploma’s.

Zodra kinderen iets nieuws hebben geleerd krijgen zij een sticker die zij in hun Freddy Fit stickerboekje kunnen plakken. En bij het behalen van een volgend zwemlesniveau ontvangen de kinderen een polsbandje. Het C-diploma wordt afgesloten met het 7e, het gouden bandje. 

Je kunt bij de lessen altijd meekijken via een scherm, vanaf de tribune of uit de hal. Voor ouders die de lessen bijwonen is er gratis WiFi in het zwembad. De zwemleskinderen mogen tijdens de recreatieve uren gratis vrijzwemmen op vertoon van hun sportpas in zowel Zwembad Hoornse Vaart als De Hout.

Momenteel is er een korte wachtlijst, bij sommige groepen kan er zelfs al direct gestart worden!

Inschrijven
Het inschrijven voor de Waterfestijn zwemles en daaropvolgend de ABC-zwemles kan gedaan worden in de online omgeving van Alkmaar Sport. Je kunt jouw zoon of dochter inschrijven vanaf 4,5 jaar. Hierbij kun je kiezen uit 1 keer per week les, 2 keer per week les of privéles. Er wordt altijd eerst begonnen met Waterfestijn lessen. Zodra een kindje watervrij is, gaat hij of zij door naar de lessen waarin de zwemtechniek wordt aangeleerd.

Klik even door via de websitebutton voor de tarieven voor zwemdiploma's met garantie.

Zwembad Hoornse Vaart

Hertog Aalbrechtweg 4
1823 DL Alkmaar
Openingstijden Klik op de roze button om naar de website te gaan waar alle openingstijden per bad worden gegeven. Prijs Zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs