Zeemeermin zwemlesTerug naar het overzicht

Heb je de basis van zeemeerminzwemmen onder de knie, doe dan mee met de wekelijkse lessen!
Zeemeerminzwemmen is een leuke en avontuurlijke manier om te zwemmen. Bij zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar kun je deelnemen aan een cursus om de basisbeginselen van het zwemmen met de staart te leren. Na het succesvol afronden van de cursus kun je doorstromen naar de gevorderde lessen, waar je nog meer leert over het zwemmen als zeemeermin of zeemeerman.

Ontdek de onderwaterwereld
De lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar die in het bezit zijn van een A- en B-diploma. Ook kinderen van 10 jaar en ouder met alleen een A-diploma zijn welkom. De maximale leeftijd voor deelnemers aan deze cursus is 11 jaar vanwege de maat van de beschikbare staarten. De cursus wordt gegeven door ervaren instructeurs die jou alle tips en tricks leren om jezelf als een zeemeermin of zeemeerman door het water te bewegen. Het enige wat je nodig hebt is een zwemkleding en een handdoek, de staart wordt tijdens de lessen ter beschikking gesteld. Meld je snel aan en ontdek de magie van het zeemeerminzwemmen bij zwembad Hoornse Vaart!

Basiscursus
Tijdens de basiscursus leer je zwemmen als een echte zeemeermin of zeemeerman. Je leert hoe je soepel door het water kunt bewegen, hoe je een staart aantrekt en mooie slagen kunt maken. Ook leer je trucjes zoals de zeemeermin wokkel! En als je alle lessen hebt afgerond met succes, krijg je ook nog eens een prachtig diploma! Ben jij er klaar voor om als een echte zeemeermin of zeemeerman te zwemmen?

Klik even door via de roze websitebutton voor het actuele aanbod.

Zwembad Hoornse Vaart

Hertog Aalbrechtweg 4
1823 DL Alkmaar
Openingstijden Het hele jaar door kan je instromen, niet in de schoolvakanties Prijs Kosten voor de cursus bedragen € 85,50. Deelnemers in bezit van een SportPas betalen € 80,50 euro Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Cultureel Festival 'Op de Planken'

Cultureel Festival 'Op de Planken'

Een feestweekend op 8 en 9 juni: 50 jaar Museum Broekerveiling!

Van betoverende muziekoptredens tot meeslepende toneelstukken.

Slechts EUR 2,50 entree!