Gympies Alkmaar gymochtendTerug naar het overzicht

Gymochtenden speciaal voor kinderen van 0 t/m 5 jaar. Plezier in bewegen staat hier centraal!
Bij Gympies Alkmaar zijn de ochtenden echt gericht op heerlijk in beweging zijn en ondertussen werkt je kind aan motorische en sociale vaardigheden. Dit alles gebeurt in een echte gymzaal met de allerleukste materialen. Iedere week is er weer een nieuw en afwisselend parcours om de kinderen uit te dagen.

Je kunt kiezen uit twee verschillende ochtenden:

- De wekelijkse ouder & kind gym ochtend zijn voor kinderen van 1,5 – 5 jaar, samen met papa of mama. Je komt samen gymmen, wij zorgen voor een wekelijks wisselend parcours.

- De maandelijkse kabouterochtend is speciaal voor kinderen van 0 - 4 jaar. Je kindje kan tijdens deze ochtend een uur lang kruipen, rollen, rennen, springen, klauteren en ontdekken.

Zij bieden vrijblijvende gym ochtenden aan, je zit dus niet vast aan een abonnement. Je kunt gewoon iedere week een plekje reserveren. Wel zo makkelijk wanneer je eens een keertje niet kunt of even geen zin hebt.

Kijk voor meer info op de website via de roze websitebutton!

Gympies Alkmaar

Beethovensingel 13
1817 HJ Alkmaar
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Naar het theater!

Naar het theater!

De komende tijd zijn er weer hele leuke, mooie, grappige, hilarische kindervoorstellingen in TAQA Theater de Vest en Cool kunst en cultuur. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Naar de Theaterspecial