Paardrijlessen bij NootTerug naar het overzicht

Kom paardrijden bij een van de leuke paardrijlessen van Manege Noot in Callantsoog.

Bij Manege Noot kun je verschillende soorten paardrijlessen volgen. 

Longe les
Deze les is speciaal voor de kinderen/volwassenen die beginnen met paard rijden. Deze les duurt ½ uur per keer. Ze leren de beginselen van het paard rijden. Het is per persoon verschillend hoelang het duurt voor je naar de groepsles door stroomt. De longe lessen worden gegeven op donderdag middag en zaterdag ochtend.

Half uur les
Deze les is voor de kinderen die uit de longeles komen. In deze les leren ze spelende wijs steeds een beetje meer van het ponyrijden. Deze lessen zijn op woensdag en zaterdag middag.

Beginners les
Hier leren de kinderen figuren rijden, stap, draf, galop en worden ze voorbereid om mee te kunnen doen met de FNRS wedstrijden. (mocht je hier interesse in hebben).

Gevorderde les
In deze les wordt er al wat meer wedstrijd gericht gereden en begin je met springen. Deze lessen kunnen ook mee doen met de jaarlijkse kür op muziek.

Westernles
Deze les is voor volwassenen die wat anders willen dan de dressuur lessen. Je moet wel ervaring hebben voordat je aan deze les kan deelnemen.

Club lessen
Dit zijn de lessen vanuit de rijvereniging Hollands Noorden. Deze lessen zijn voor de ruiters die wedstrijden willen rijden. Als je lid bent van de rijvereniging zijn er per jaar nog vier onderlinge wedstrijden waar je aan mee kunt doen. (je kunt ook nog mee doen met de FNRS wedstrijden die door de manege worden georganiseerd)

Voor meer informatie over de verschillende paardrijlesen van Manege Noot, klik je op de roze button. 

TIP: Manege Noot organiseert ook superleuke ponykampen!

Manege Noot

Zwarteweg 4
1759 LD Callantsoog
Prijs Afhankelijk van de lessoort Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Er is veel te doen in de Kop van Noord-Holland. We hebben onze 22 favoriete tips op een rijtje gezet.

Check hier onze zomertips!