Brownies&downieS AlkmaarTerug naar het overzicht

Ambachtelijke kaart, bijzonder personeel, huiselijke sfeer mét een gave speelhoek voor kids!

In dit sfeervolle lunchcafe word je bediend door mensen met een beperking wat zorgt voor een gezellige, spontane en gemoedelijke sfeer.

Naast de uitgebreide kaart en de huisgemaakte brownies met TonY’S Chocolonely chocolade kun je hier ook uitstekend vertoeven met de kids.

In de grote speelhoek met een keukentje , verkleedhoek, boekenkast, kinderbar,  en heel veel ander speelgoed vermaken de kids zich op en top. Psst, een kleine waarschuwing: eenmaal binnen willen de kinderen niet meer naar huis.

Ook op de kaart wordt rekening gehouden met de kleintjes. Ze hebben een speciale kidskaart met kids pancakes, kids 12 uurtje, tosti, boterham met lekkers, maar ook voor een kids high tea of een gepersonaliseerde verjaardagstaart moet je bij Brownies&downieS Alkmaar zijn.

Heb je geen zin in een huis vol visite? Geen probleem, vier de verjaardag van je kleintje bij Brownies&downieS. Ze kunnen geheel naar jou wens en invulling de ideale verjaardag realiseren.


TIP: ben je op zoek naar leuke uitjes in de regio? Klik dan nog even door naar onze Eropuit categorie!

Brownies&downieS Alkmaar

Kanaalkade 17
1811 LP Alkmaar
Openingstijden Check de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstvakantie in het Stedelijk Museum Alkmaar

Kerstvakantie in het Stedelijk Museum Alkmaar

Ontwerp met een scraper board je eigen stadsplattegrond of landkaart, boek een familierondleiding en vergeet niet "Anders te kijken"! Genoeg te doen in het Stedelijk Museum deze kerstvakantie!

Kijk hier voor meer info!