Kosteluk eten in EgmondTerug naar het overzicht

Food en Fun voor lunch en diner met de kids! Indoorspeelparadijs, heerlijk terras en een strandje.

Bij Kosteluk zijn nieuwe ontwikkelingen. Bij het strandbad is een hele nieuwe speeltuin gekomen met o.a. een springkussen, een haventje met kajakjes, een voetbal kooi, een grote gave schommel en een houten klimrek met touwen en een glijbaan.

Als je bij Kosteluk komt lunchen of dineren dan mogen de kinderen kosteloos van alle faciliteiten gebruikmaken. Ook nieuw is de spelletjes hoek dus met slecht weer kunnen de kinderen met elkaar of met hun ouders alle soorten board spelletjes doen of zich uitleven op de airhockey tafel en het catch the light spel in het indoor speelparadijs.

Voor de peuters is er buiten een aparte speeltuin met een hek erom heen zodat de kinderen veilig kunnen spelen. Deze area is voorzien van huisjes, een zandkeuken en een super leuk waterspel. De kinderen kunnen zelf hun water oppompen en de sluisjes openzetten.

Klik voor meer informatie even door via de roze websitebutton.

Kosteluk Fun & Food

Driehuizerweg 8
1934 PR Egmond
Openingstijden Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. vanaf 12 uur.
In de schoolvakanties kunnen de openingstijden afwijken.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Naar het theater!

Naar het theater!

Nieuw schooljaar, nieuwe kindervoorstellingen! We hebben 10 leuke, mooie, grappige, hilarische kindervoorstellingen in TAQA Theater de Vest en Cool kunst en cultuur op een rijtje gezet!

Naar de Theaterspecial