Kosteluk eten in EgmondTerug naar het overzicht

Food en Fun met de kids! Indoorspeelparadijs, heerlijk terras en een strandje.

Bij Kosteluk zijn nieuwe ontwikkelingen. Bij het strandbad is een hele nieuwe speeltuin gekomen met o.a. een springkussen, een haventje met kajakjes, een voetbal kooi, een grote gave schommel en een houten klimrek met touwen en een glijbaan.

Als je bij Kosteluk komt ontbijten, brunchen, lunchen of dineren dan mogen de kinderen kosteloos van alle faciliteiten gebruikmaken. Ook nieuw is de spelletjes hoek dus met slecht weer kunnen de kinderen met elkaar of met hun ouders alle soorten board spelletjes doen of zich uitleven op de airhockey tafel in het indoor speelparadijs.

Voor de peuters is er buiten een aparte speeltuin met een hek erom heen zodat de kinderen veilig kunnen spelen. Deze area is voorzien van huisjes, een zandkeuken en een super leuk waterspel. De kinderen kunnen zelf hun water oppompen en de sluisjes openzetten.

Nieuwe menukaart
Elke zaterdag en zondag van 10.00 tot 15.00 uur New york style brunchen. Compleet met eggs benedict, chicken and waffles, gerechten als The Beast (veel vlees) en The Beauty (vega) maar ook zoete gerechten als wentelteefjes van bananenbrood…the Banana Pleasure. Check hier de nieuwe menukaart!

Deze kaart voeren ze ook door de weeks vanaf 12 uur. Op de doordeweekse dagen hebben ze in de ochtenden tot 12 uur uiteraard wel ontbijt!

Klik voor meer informatie even door via de roze websitebutton.

Kosteluk Fun & Food

Driehuizerweg 8
1934 PR Egmond
Openingstijden Woensdag t/m vrijdag vanaf 12 uur
Zaterdag en zondag vanaf 9 uur
In de schoolvakanties kunnen de openingstijden afwijken.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zuiderzeemuseum is open!

Zuiderzeemuseum is open!

Het buitenmuseum is open en de kinderen kunnen op avontuur langs de nieuwe tentoonstelling Must See!

Meer info!