• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

CatharinahoeveTerug naar het overzicht

Kom heerlijk eten en proef de sfeer bij Boerderij Eethuis Catharinahoeve op Texel!

Kom op de boerderij gezellig eten met de hele familie. In de boerderij uit 1684 worden een uitgebreide menukaart met Texelse specialiteiten voor een betaalbare prijs geserveerd. Wees welkom voor de lunch, koffie met een appeltaart, een hapje en een drankje en een volledig diner.

De kleintjes kunnen lekker mee eten. Voor de kleinere trek zijn er kindergerechten en kinderpannenkoeken.  De placemat op de tafel heeft een kleurplaat op de achterkant, met een set kleurpotloodjes erbij kunnen de kinderen zich uitleven voordat het eten komt. 

Naast de boerderij ligt een prachtige speeltuin. Vanaf het terras kun je de kleintjes in de gaten houden. De speeltuin is voor alle leeftijden leuk, en tevens één van de grootste op Texel. Met verschillende speel- en klimtoestellen is de speeltuin een ware traktatie voor kinderen.

Als het wat minder weer is kunnen de kinderen zich binnen ook goed vermaken. Op de bovenverdieping is een veilige speelplek gecreëerd. Met een klimparcours, schommelboei, en films vermaken de kinderen zich uitstekend. 

Warm op bij de openhaard na een wandeling in het naastgelegen bos of geniet van de zon op ons terras. Tijd om weer naar huis te gaan? Kom dan de vakantie afsluiten met een lekker diner. Ga met Boerderij Eethuis de Catharinahoeve mee terug in de tijd en beleef de Texelse traditie.

Voor meer informatie over Catharinahoeve, klik op de roze button. 

TIP: Een dagje weg met het hele gezin? Kijk dan ook eens op onze eropuit pagina!

Catharinahoeve

Rozendijk 17
1791 PC Den Burg
Openingstijden Dagelijks geopend vanaf 10:00 uur. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Allemaal Alkmaar

Allemaal Alkmaar

Het Stedelijk Museum heeft een splinternieuwe familietentoonstelling Allemaal Alkmaar met veel leuks voor kinderen!

Kijk snel