Alle Sinterklaasactiviteiten in Kop van Noord-Holland 2023
Sinterklaas

Alle Sinterklaasactiviteiten in Kop van Noord-Holland 2023

Hier vind je alle informatie over de Sinterklaasintochten 2023 in Kop van Noord-Holland, alle Sinterklaasactiviteiten en de leukste Sinterklaas uitjes.

Een bezoekje aan het huis of kasteel van Sinterklaas, de pakjesboot, je pietendiploma halen.. het kan allemaal!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 0 resultaten
Pagina:
Helaas, we hebben voor deze datum (nog) geen activiteiten kunnen vinden. Kijk daarom ook even in onze categorie Eropuit, daar vind je heel veel activiteiten die je elke dag kunt doen!
totaal 0 resultaten
Pagina:

Wanneer is de intocht van Sinterklaas 2023?

Gaat de intocht van Sinterklaas dit jaar door in Kop van Noord-Holland? In onze uitagenda vind je alle Sinterklaas intochten in en om Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder. De intocht van de Sint wordt dit jaar wel een beetje anders dan anders.

Sinterklaas activiteiten & Sinterklaas uitjes in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder

Ook zijn er veel andere leuke Sinterklaasactiviteiten in Kop van Noord-Holland. Zo kun je zien waar Sinterklaas slaapt, je kunt een Pietendiploma halen in het Pietenhuis, op bezoek bij Sinterklaas, een kijkje nemen op de pakjesboot, Sinterklaas ontmoeten, het boek van Sinterklaas zien, een brief aan Sinterklaas schrijven en heel veel pepernoten eten. Er zijn speciale activiteiten voor peuters en kleuters rondom Sinterklaas.

Sinterklaas in de regio Kop van Noord-Holland

Kijk hier in de uitagenda van Kidsproof Kop van Noord-Holland of je ook een Sinterklaashuis, een Pietendorp of de pakjesboot kunt bezoeken in Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder. We maken er een mooi Sinterklaasfeest van!