Hesther SelbeckTerug naar het overzicht

Heeft jouw kind gedragsproblemen? Slaat of schopt hij of zij anderen? Dan kan Hesther Selbeck je helpen!

De specialisatie van systeemtherapeut Hesther Selbeck is het behandelen van kinderen, van peutertje tot jongeren, met gedragsproblemen.

Dat doet zij voornamelijk door ouders te ondersteunen in het leren begrenzen en stimuleren een veilige hechtingsrelatie op te bouwen. Maar, ook door met het kind zelf te werken. Het kan namelijk ook zijn dat kinderen gedragsproblemen vertonen doordat ze ergens verdrietig over zijn of zich zorgen maken.

Ook kun je terecht voor psychologische behandeling van jouw zoon of dochter wanneer de diagnose ADD, ADHD of autisme is vastgesteld.

Selbeck is van mening dat problemen in de opvoeding of psychologisch lijden bij kinderen ontstaan door de interactie met ouders, omgeving, opvoeding en persoonlijkheid van het kind zelf. Een dynamisch geheel dat elkaar beïnvloed.

Klik door naar de website voor meer info!

TIP: volg jij ons al op Facebook en ben je al ingeschreven voor onze maandelijkse nieuwsbrief? Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste tips!

Hesther Selbeck

Laanweg 16a
1847 LM Zuidschermer
Openingstijden Bel even voor een afspraak Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Heb jij al plannen? Bekijk snel wat er allemaal te doen is in de Kop van Noord-Holland, want WAUW.....wat hebben wij een bomvolle nieuwsbrief verstuurd vol met toffe gezinsuitjes en activiteiten!

Naar de Zomerspecial