Rots en Water trainingTerug naar het overzicht

Een leuke én leerzame weerbaarheidstraining voor ieder kind!

Heeft jouw kind wel eens last van onzekerheid, boosheid en/of pesten? Dan is Rots en Water training misschien iets voor hem/haar!

Actieve weerbaarheidstraining

Rots en Water is een actieve weerbaarheidstraining waarbij kinderen op een speelse manier hun eigen krachten en die van andere kinderen leren kennen. Door de vele actieve spelletjes en oefeningen leren de kinderen meer over zichzelf, de ander en hoe ze kunnen omgaan met lastige situaties. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan pestgedrag binnen een groep/klas, conflicten met klasgenootjes maar ook onzekerheid en spanning voor bijvoorbeeld een spreekbeurt.

Wat leren de kids?

Tijdens de trainingen komen de volgende thema's aan bod:
- Zelfvertrouwen
- Zelfbeheersing
- Grenzen aangeven en grenzen voelen
- Voor jezelf opkomen
- Emoties
- Lichaamstaal
- Focussen
- Ontspannen
Bovendien staan veiligheid en plezier altijd voorop. 

Praktische informatie

Het Rots en Water traject wordt een paar keer per jaar aangeboden na schooltijd. De trainingen duren 10 weken, waarbij er iedere week één uur aan training wordt gegeven in Alkmaar. 

Ben je benieuwd naar de eerstvolgende instapmogelijkheid of wil je meer weten over de training? Klik dan op de roze button! 

Op zoek naar een leuke (sport)vereniging? Kijk dan ook eens op onze clubjespagina!

Sterrenkracht

Sauerlandstraat 34
1827HB Alkmaar
Openingstijden Kijk voor actuele data en tijden op de website via de roze button. Prijs €110,- per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstvakantie in het Stedelijk Museum Alkmaar

Kerstvakantie in het Stedelijk Museum Alkmaar

Ontwerp met een scraper board je eigen stadsplattegrond of landkaart, boek een familierondleiding en vergeet niet "Anders te kijken"! Genoeg te doen in het Stedelijk Museum deze kerstvakantie!

Kijk hier voor meer info!