4x escape room voor kinderen in de Kop van Noord-Holland

2 februari 2020
Escaperooms zijn supercool! Geef er een stoer kinderfeestje of doe er een met het hele gezin. Check hieronder de vetste escaperooms bij jou in de buurt. Kun jij ontsnappen?

Escaperoom bij Tante Suus
Bij de escaperoom bij Tante Suus duik je in een spannend Indianenavontuur bij De Ranch Escaperoom. Er is een vredespijp gestolen van de Iroquois indianen. Kunnen jullie de vredespijp op tijd terugvinden? Ga jij liever op zoek naar de geheime schuilplaats van een crimineel? Bezoek dan de Garage escaperoom. Deze escaperooms zijn ideaal voor een kinderfeestje. Zo kun je ook cake versieren en een zelfgemaakte pizza eten! 

Escaperoom bij FORTtreffelijk
Bij FORTtreffelijk kun je allerlei supervette activiteiten doen. Zo kun je lasergamen, een vuurdoop doen en maar liefst 2 escaperooms bezoeken! Red de gewonde soldaat of probeer de geheime boodschap te verzenden. Combineer deze escaperooms met het lasergamen, de vuurdoop of een patatje na afloop! 

FORTtreffelijk Escape Room

Escape room Schagen
Bij Escape room Schagen kun je meerdere superspannende escaperooms doen. Ga op onderzoek uit in het Space Lab of lik je vingers erbij af bij The Chocolate Factory Escape Room. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen; een met limonade en cupcakes vooraf en een met limonade, chips en M&M's achteraf.

Chocolate Factory Schagen

Escape room Alkmaar
Ga samen met je mede-tovenaars naar de Wizard School bij Escape Room Alkmaar. Met jouw team ga je op zoek naar de foto's uit het jaarboek van de school, maar die zitten goed verstopt. Waan je met je team op Hogwarts en ontsnap uit de kamer. 

Escape Room Alkmaar