De gouden tip om plaktattoos te verwijderen!

26 september 2023
De kinderen van mijn Kidsproof collega Maud zijn dol op de supermarkt spaaracties. En zeker nu met de Disney tattoos. Die plaktattoos zijn leuk, maar wat als je ze er snel af wilt hebben....
Plaktattos pijnloos verwijderen. Hoe dan?
Komt de schoolfotograaf? Dan wil je waarschijnlijk niet dat je kind vol geplakt met insecten op de foto gaat. Of heb je een familiedag of bruiloft waarbij iedereen netjes moet zijn.... zit jouw kleuter net helemaal onder de plaktattoos. Balen!

Maar hoe krijg je die dingen er pijnloos af?



Pijnlijk, moelijk, vervelend...
Wij hebben staan schuren met washandjes, zeep, scrub, nagelborsteltjes (op benen of voeten gaat dat nog heel even, maar dat is echt niet fijn haha)... minuten lang wrijven zonder resultaat! Daarna nog eens een poging gedaan met vette creme, ook geen succes. Maar wat dan wel?



Dit is de oplossing
Ik ben erachter: nagellakremover! Een beetje nagellakremover op een watje en met 2 a 3 keer wrijven verdwijnt de tattoo net zo snel als deze erop is gezet. Ideaal! Mocht je dit niet prettig vinden op de huid van je kind... via onze facebookpagina kregen we nog een goede tip om het met plakband te verwijderen. Gaat ook heel goed.



Daarna wel even goed wassen met zeep ;-)


Succes!
Groeten Maud

PS: geheel op eigen risico