Kerstlunch, kerstbrunch en kerstdiner met kinderen

29 november 2019
Een kerstbrunch of kerstlunch in een restaurant? Er zijn steeds meer mogelijkheden om met Kerst uit eten te gaan met je kinderen. In de Kop van Noord-Holland zijn heel veel leuke plekjes waar je met het hele gezin overdag of 's avonds heerlijk kunt eten en genieten van de gezellige kerstsfeer! Hieronder vind je onze favoriete restaurantjes met een heerlijk kerstmenu.  En, oh ja, reserveer tijdig!

Als je met kinderen uiteten gaat is het natuurlijk altijd handig om tekenspulletjes en een spelletje mee te nemen. De restaurantjes die wij voor je hebben uitgezocht organiseren zelf ook iets extra's voor kinderen of hebben een speciale speelruimte. Ideaal als je zelf net iets langer wilt blijven natafelen!

Kerstbrunch, kerstlunch of 's avonds uit eten met kinderen

Het Ruiterhuys in Castricum (VOLGEBOEKT)
Bij Het Ruiterhuys kun je in een ontspannen sfeer genieten van eten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of kinderboerderij. In Het Ruiterhuys brandt een knapperend haardvuur en de kerstbomen, kransen en kerststal met levende dieren maken de kerstsfeer helemaal compleet.  Op Kerstavond en Eerste Kerstdag is er een bijzonder kerstmenu. Voor de kids is er een speciaal kinder-kerstmenu samengesteld. Let op! Voor de kerstdagen van 2019 is het Ruiterhuys al VOLGEBOEKT! 

Johanna's Hof in Castricum
Met duizenden kerstlichtjes en een prachtige omgeving is Johanna’s hof een plek die je niet mag missen met de kerst. Dit jaar kan je er weer heerlijk brunchen of lunchen tijdens de kerstdagen. Op kerstavond is het zelfs mogelijk om te dineren. Ook is er een kerstmatinee op Eerste Kerstdag. Het kerstmatinee is voor ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes die willen genieten van een heerlijk diner, terwijl de kinderen volop vermaakt worden in het kindercafé! Natuurlijk komt de kerstman ook even langs. Het kerstmatinee is van 15:00 tot 18:00.

Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn
Elk jaar zijn er op Kerstavond en Tweede Kerstdag smakelijke & vermakelijke kerstarrangementen, zoals brunch, lunch en diner bij de Holle Bolle Boom. Ideaal voor de hele familie! De kinderen mogen natuurlijk lekker spelen in de Holle Bolle Binnen. 

Herberg Jan in Heiloo
Speciaal voor de kerstdagen heeft Herberg Jan een super lekker menu samengesteld. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende opties, waaronder een vegetarisch, maar ook een heerlijk kindermenu. Zijn de kinderen uitgegeten? Dan kunnen ze als minikoks aan de gang in het minikeukentje.  

Honky Tonk in Schoorl
Tijdens de kerstdagen kun je heerlijk brunchen bij Honky Tonk. Vanaf 11:00 verwelkomt Honky Tonk je met een glaasje prosecco waarna je kunt genieten van een uitgebreid brunch buffet. Voor de kinderen is er een glaasje kinderbubbels en zijn er aangepaste gerechtjes. Het Klimduin voor de deur bij Honky Tonk is natuurlijk een ideale plek voor de kids na het eten! Ook kan je voordat je aan de kerstdis gaat een wandeling maken in de Schoorlse Duinen of het Klimduin even op- en afrennen! Daar krijg je echt wel trek van!

Ooghduyne in Julianadorp
Een moderne, maar huiselijke ambiance met de heerlijkste hapjes en drankjes. Bij Landal Beach Resort Ooghduyne kun je heerlijk dineren. Kies uit een verblijf bij Brasserie Sandz of bij Steaks&Burgers. Genieten is sowieso onvermijdelijk! Speciaal voor de kinderen is er een kinderhoek en een kinderkaart.  Deze kerstdagen is er een overheerlijk kerstmenu samengesteld.  

Familierestaurant de Waterakkers in Heemskerk
Tijdens de Kerstdagen wordt er bij de Waterakkers een heerlijke brunch geserveerd. Je kunt kiezen uit super veel lekkere gerechtjes. Zo is er voor iedereen wel wat te smullen te vinden! Zijn de kinderen uitgegeten?  Dan kunnen ze heerlijk buiten spelen of zich uitleven in de speel- en videohoek.

Deining in Castricum aan Zee
Kom gezellig met vrienden of met de hele familie naar het strand voor een lekker hapje eten. Bij Deining kun je deze Kerst terecht voor een kerstbrunch, - lunch of -diner! De brunch is van 10:30 tot 14:00 en is in buffetvorm. De lunch is van 14:00 tot 16:30 en is ook in buffetvorm. Het diner is alleen op tweede Kerstdag vanaf 18:00 en bestaat uit een door de chef samengesteld 4-gangen Kerstmenu of à la carte dineren. 

Turf in Hoorn
Tijdens de kerstdagen is er een heerlijke kerstbrunch bij Turf. Tijdens de brunch wordt er gestart met vers gebakken scones met clotted cream en jam. De kids krijgen een torentje van poffertjes met een spekje. Vervolgens worden er diverse lekkere broodjes, wraps, crostinis en een soepeje geserveerd. De kinderen kunnen zelf een lekker broodjes smeren en smullen van kroketjes en mini muffins. 

Bij Ernst (VOLGEBOEKT) in De Rijp
Heerlijk smullen tijdens de Kerstdagen, doe je bij Ernst! Deze Kerst kun je heerlijk eten bij Ernst. Er is een speciaal kerstmenu samengesteld. Kinderen kunnen mee-eten van het kerstmenu, of gewoon van de kinderkaart bestellen. Momenteel is Bij Ernst tijdens de Kerstdagen volgeboekt

Zilte Zoen in Egmond aan Zee Bergen en Schoorl
Vier de kerstdagen bij Zilte Zoen in Bergen, Egmond aan Zee of Schoorl! Tijdens de kerstdagen kun je heerlijk brunchen en dineren bij de Zilte Zoen. Voor de kinderen is er een apart kerstmenu samengesteld. 

Uma
Tijdens de Kerstdagen kun je heerlijk genieten van het all you can eat arrangement bij Uma. Er wordt gewerkt in twee shifts. De eerste shift is van 16:30 tot 19:00 en de tweede van 19:30 tot 22:00. Als de kids klaar zijn met eten kunnen ze heerlijk spelen in de kinderkamer. 

Wil je een etentje combineren met een een ander uitje in de buurt? Kijk dan even in onze uitagenda of in de eropuit voor leuke tips in de buurt. Check voor de ultieme kerstervaring ook onze blogs met de leukste pop-up ijsbanen bij jou in de buurt en de leukste kerstmarkten en kerstactiviteiten met kinderen!