De leukste kerstmarkten en kerstactiviteiten met kinderen 2021

14 oktober 2021
2021- Hier verzamelen we de leukste kerstmarkten die je met het gezin kunt bezoeken in Alkmaar, Hoorn, Den Helder en de rest van de Kop van Noord-Holland.
Met het gezin genieten van de kerstsfeer op de kerstmarkten in Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen en omgeving!

Bijgewerkt op 21 oktober 2021

Vrolijke kerstliedjes zingen, genieten van warme chocolademelk mét slagroom natuurlijk, knapperende vuurtjes, leuke kerstfrutsels, levende kerststallen... Het is weer kerstmarktentijd! Kerstmarkten maken de weken rond kerst en oud en nieuw altijd extra sfeervol! En ze zijn zo gezellig om met het gezin te bezoeken. Daarom hebben we de leukste kerstmarkten voor kinderen in de Kop van Noord-Holland voor je op een rijtje gezet!

Kerstmarkt bij Restaurant Natuurlijk
Op zondag 19 december wordt weer een leuke Kerstmarkt georganiseerd bij Restaurant Natuurlijk. Kijk hier voor meer info >>>Winterfair Oude Stad Alkmaar
Op dit moment is nog niet bekend of er een Winterfair en Kerstmarkt op het waagplein in Alkmaar wordt georganiseerd. Voorgaande jaren was het een groot succes met een winterprinsessenhuis, veel kerstbomen, een wensboom, ice scarving, groot vuur, kerstliedjes en nog veel meer. We hopen dat dit in 2021 ook wordt georganiseerd! Midwinterfeest Graft-De Rijp
Het Midwinterfeest in 2021 gaat niet door. De eerstvolgende editie staat gepland op 9, 10 en 11 december 2022.Kerstmarkt Alkmaar
Over de Kerstmarkt Alkmaar is nog niets bekend. 

Kerstshow bij Tuincentrum De Boet
Ieder jaar is dit echt een fantastische kerstshow. Kinderen kijken hun ogen uit! Wij gaan ieder jaar wel naar De Boet om de kerstshow te bewonderen en de kinderen hebben er altijd ontzettend veel zin in. 

Kerst op het Plein in Hoorn
Sfeervolle grote kerstmarkt in het historische stadshart van Hoorn. WintersHoorn is een samenwerkingsverband tussen allerlei organisatoren die in de Hoornse binnenstad actief zijn. Vanaf de aankomst van Sint Nicolaas tot aan het einde van de kerstvakantie is er een bijzonder uitgebreid programma aan activiteiten. Een belangrijk onderdeel is de kerstmarkt op 13 december en die wordt groots aangepakt. Een lang lint met verlichte kramen loopt vanaf het Kleine Noord over het Grote Noord tot aan de ijsbaan op de Roode Steen.
Kerstmarkt in Bergen
Ook over deze kerstmarkt in Bergen is nog niets bekend. Hou onze site in de gaten.

Kerstmarkt in Enkhuizen op 11 december 2021
Supergezellige en sfeervolle kerstmarkt in het nostalgische en historische hart van Enkhuizen. Kom heerlijk struinen over de markt met sfeervolle kerst- en winterspullen. De markt staat opgesteld op de Westerstraat en de Vijzelstraat. 

Genoeg leuke kerstmarkten om met de familie te bezoeken dus! Vinden jullie het leuk om te schaatsen? Kijk dan even bij ons overzicht met de leukste pop-up schaatsbanen in de Kop van Noord-Holland. In de kerstvakantie is natuurlijk nog veel meer leuks te doen, kijk ook even bij onze tips voor de kerstvakantie met kinderen in de Kop van Noord-Holland of in onze uitagenda!