• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Naar Sprookjeswonderland!

9 april 2024
Wat leuk, kidsproofreporter Samar mocht samen met haar vriendinnetje naar Sprookjeswonderland! Dat vond ze heel leuk!
Onderweg naar Enkhuizen reden we door wat heftige regenbuien. Oh nee, het zal toch niet de hele dag zo blijven? Maar toen we in Sprookjeswonderland aankwamen, brak de zon door! Alsof ze het zo voor ons geregeld hadden! "De betovering" kon beginnen!

Hard hollend gingen ze richting schommelschip d'Avontuur, vlakbij de ingang. "Dat vond ik het állerleukst", zei Samar na afloop. "Ik kreeg zoveel kriebels in m'n buik!
Meteen nóg maar een keer en ... oké nog één keertje dan!De oldtimers die rijden op een rails, zodat de kids zélf kunnen sturen, staan vlakbij het schip. We gingen in de (korte) rij staan. Samar zat achterin en Donna zat aan het stuur. Later uiteraard even wisselen en Samar aan het roer!Snel door naar de paardjes! "Héél cool", zei Samar, "maar in de bochtjes stopte hij een beetje, toen ging hij langzamer!"Hierna liepen we een rondje door het Kabouterbos, dat blijft toch zo ontzettend leuk! Bij ieder huisje een gezellig liedje die we allemaal nog wel herkende en meezongen! Zo gezellig!De dobberbootjes blijft ook zeker favoriet! "Alleen ik zat een beetje krap".Jaaa we willen naar de speeltuin! "De grote glijbaan ging echt snel! Het klimbos was een beetje moeilijk, maar wel leuk!"Het was tijd voor Violinde! Ieder uur is er een voorstelling. "Het liedje dat ze niets lust, vond ik heel grappig!"

Na een klein half uurtje "zitten" bij Violinde wilden de meiden wel weer wat actie. "We mochten wel 5x achter elkaar in het schip! We gingen de hele tijd óf vooraan of in de achterkant want daar ga je het meest omhoog!""Ik vond het een superdepuper leuke dag in Sprookjeswonderland!"

Van Samar (7 jaar)