19x gave kinderfeestjes!

16 januari 2024
Binnenkort een jarige in huis? Of nog een kinderfeestje in te halen? We hebben de leukste kinderfeestjes op een rij gezet!
1. Speelplezier bij de Goudvis
Bij Speelpark de Goudvis krijg je een eigen verjaardagstafel met jouw naam erop. Je mag onbeperkt ranja te drinken en kunt eindeloos spelen in de binnen- en buitenspeeltuin. Na al dat spelen krijg je ook nog eens wat lekkers te eten!

2. Buitenpartijtje bij Knoest
Spelen, ravotten, cupcakes versieren, een speurtocht én een hotdog- of pizzamenu. Het kan allemaal bij Knoest! Als kers op de (verjaardags)taart krijgen alle kids ook nog eens een leuke goodiebag mee naar huis.

3. Feest bij Fluwel
Een feest bij Land van Fluwel is gegarandeerd een dag vol plezier. Klim en klauter op het klimparcours, race als een coureur over de skelterbaan of loop samen het blote voetenpad. Er is genoeg te doen voor iedereen!




4. Partijtje in het Poppentheater | 3+
Een leuk feestje voor de allerkleinsten: een middagje naar het poppentheater in Bergen. Voor maximaal 8 kinderen, dus een echt leuk en besloten feestje!
 
Een exclusieve rondleiding door het stadion, een opdrachtenboekje en een leuk cadeautje voor de jarige. En een balletje trappen! Dit is helemaal te gek! En leuk de combineren met McDonalds of een broodje Subway!

6. Filmfeestje bij Vue
Ga samen met al je vriendjes en vriendinnetjes naar de film bij Vue Cinema Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn of Purmerend! Je mag zelf een film naar keuze uitkiezen. Ook krijg je een lekkere kidsbox met popcorn, een snoepje en wat te drinken.
 
Een geweldige escape room met een mooi verhaal voor kids vanaf 7 jaar! Dát is leuk voor echte speurneuzen.

8. Speelpark de Swaan
Speel voetgolf of beschilder een pompoen bij een verjaardagspartijtje van Speelpark de Swaan. Ga jij liever gewoon spelen in het park tijdens je partijtje? Dan is dat geen probleem! Je mag namelijk van alles zelf meenemen.



9. Virtueel feestje bij Lasertag
In de speciaal ingerichte gezellige VR Room van Lasertag Alkmaar beleef je de Virtual Reality ervaring optimaal. Dat is gaaf! Doe samen een game waarin je gaat boogschieten of doe een van de vele andere VR games.
 
Wow! Wist je dat het Zuiderzeemuseum voor verschillende leeftijdscategoriën een kinderfeestje heeft? Taart eten, een verjaardagsmuts maken, een code kraken bij Waterwerken... 

11. Vier feest bij Tante Suus
Uit ervaring weten wij dat je bij Tante Suus een superleuk feestje kan vieren. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende feestjes, o.a. Beautyfeestje, Frozen, Dino, Nerf, Escaperoom, Kunst, Slijmparty en Expeditie Robinson.
 
12. Tropisch vlinderfeest
Een leuk feestje voor kleintjes! Ga lekker op zoek naar bijzondere vlinders, drink limonade in de tropische kas en je krijgt een bakje vissenvoer. Daarna kun je lekker spelen op de speeltoestellen in de zandbak. 

13. Bakkerspartijtje
Zelf koekjes maken en speuren door het museum! Dát is nog eens een origineel feestje van het Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij.
 
Vier je zwempartijtje bij de Hoornse Vaart! Hier kunnen kinderen eindeloos spelen in verschillende zwembaden en wedstrijdjes doen op de waterglijbaan en bij de waterbucket game! 
 
15. Veiling Partijtje
Ben je jarig? Kom dan speuren, veilen, varen, kaarsen maken en meer bij Museum BroekerVeiling! Start met de speurtocht door het museum, ervaar de veiling en breid je feestje uit met een activiteit naar keuze!

16. Knutselen bij Kranenburgh
Dit kinderfeestje is geschikt voor echte creabea's. STUDIO C van Museum Kranenburgh wordt omgetoverd tot feestlocatie met ballonnen en slingers. Doe inspiratie op in het museum en ga daarna zelf aan de slag!



17. Feest in de Vallei
Vier je partijtje bij de Helderse Vallei, lekker buiten in de natuur! Er is keuze uit 3 verschillende feestjes: Een Valleifeestje, een Slootbeestjesfeestje en een feestje op de kinderboerderij. Bij alle feestjes zit wat drinken en wat lekkers.
 
18. Lasergamen bij Happy Inn in Alkmaar
Ga lekker lasergamen bij Happy Inn in Alkmaar. Daarna kun je je nog heerlijk uitleven in de giga binnenspeeltuin. 

19. Feest in het Reddingmuseum
Maak van je kinderfeestje een stoer avontuur in het Reddingmuseum en maak op een spannende en interactieve manier kennis maken met redders en reddingboten! Er is namelijk van alles te doen in het museum!

Nóg meer kinderfeestjes
Heb je na al deze tips nog niet gevonden wat je zocht? Check dan ook even onze kinderfeestjes-categorie op de website. Hier vind je nog meer super leuke en toffe feestjes binnen de regio. Veel feestplezier!




Heb je nog niet gevonden waar je naar op zoek bent? Kijk hier voor alle Eropuit tips voor ouders en kinderen in de Kop van Noord-Holland en hier voor alle kinderfeestjes in de Kop van Noord-Holland!