Tijd voor een feestje!

15 januari 2020
2020, een nieuw jaar en wat is er nu leuker dan een kinderfeestje voor te bereiden? Bekijk hieronder onze favoriete kinderfeestjes en niet te missen uitjes!
Zelf ijs maken en opeten
Een ijsje gaat er altijd in! Vier vanaf maart je ijsfeestje bij IJsmakerij La Tintarella: de kinderen gaan zelf ijs maken, ijsbekers versieren en natuurlijk heerlijk smullen. De jarige krijgt zelfs 5 liter zelfgemaakt ijs mee naar huis!

Disco dansfeestje
Vraag jouw favoriete nummer aan, leer nieuwe moves en ga los op de dansvloer bij Danscentrum De Bruijn-Bonel! Moe van het dansen? Rust even uit met een van de workshops zoals knutselen of cupcakes versieren.

Cakesmash fotoshoot
Bij Cakesmashfotografie Alkmaar kun je verjaardagen en andere mijlpalen laten vastleggen met een speciale cakesmash fotoshoot! Voor kleine én grote kinderen. En na afloop gaat iedereen weer schoon gewassen naar huis ;-)
Een spetterend partijtje
Een zeemeerminnenfeestje, een duik- of snorkelclinic of discozwemmen? Bij Zwembad Hoornse Vaart kun je spetterende partijtjes vieren! Kies een van de vele arrangementen en maak je feestje op maat! En neem je ...

Feest bij Tante Suus
Bij Tante Suus in Heerhugowaard kun je veel toffe kinderfeestjes vieren! Hutten bouwen, expeditie Robinson, graffiti, make-up party, slijmparty, escape room, bakfestijn, bootcamp of een glamour foto feestje. Er kan echt héél veel!
Schaatsfeestje bij De Meent
Wil jij een cool feestje vieren? Dat kan sinds dit seizoen op Alkmaarse ijsbaan De Meent Bauerfeind. Je kunt kiezen lekker komen vrijschaatsen. Natuurlijk met een lekker hapje en drankje toe!

Veiling partijtje
Bij Museum BroekerVeiling kun je terecht voor een SuperKOOL partijtje! Ervaar hoe het is om een keurmeester te zijn: zoek, vind en veil zelf je groenten. Je kunt ook nog suppen, workshops doen en een rondje met de fluisterboot!
Tropisch vlinderfeestje
Ben jij dol op vlinders? Op 6 februari gaat vlindertuin Vlindorado in Waarland weer open. Kom samen met 1.000 vlinders, vogels, rupsen en vissen en natuurlijk jouw vriendjes en vriendinnetjes een tropisch feestje vieren!
Bowlingfeestje in Alkmaar
Natuurlijk mag deze klassieker niet ontbreken! Gooi een strike op je verjaardag en kom bowlen met al je vrienden en vriendinnen bij Victorie Plaza in Alkmaar. Kies het arrangement wat bij jou past.
Kabouterfeestje Schoorl
Bij het Buitencentrum in Schoorl liggen de puntmutsen klaar voor je feestje. Op zoek naar de kabouters! Loop een route van 500 tot 1500 meter. Onderweg luister je naar een verhaal uit het kabouterboek en doe je kabouteropdrachten.
FORTtreffelijk feestje
Op zoek naar een unieke locatie voor jouw kinderfeestje? Bij FORTtreffelijk, het KidsFort bij Markenbinnen in Noord-Holland zit je goed. Escape room, vuurdoop, lasergamen... Kies uit 5 feestjes en pas aan naar jouw wensen.
Dat lijkt me gaaf12 x traktatie met eierkoek
Trakteer je vriendjes en vriendinnetjes met je verjaardag op een originele eierkoek. In een handomdraai tover je die namelijk om in een toffe traktatie! Ook leuk als je thuis je kinderfeestje viert. Wie maakt de mooiste?
Pimp je eierkoek

2e hands kleding & speelgoed
Kleding, speelgoed, boeken, zwangerschapskleding, kinderwagens, autostoeltjes, beddengoed, en nog veel meer op de Moeder aan Moeder markt in Wijkcentrum Daalmeer! Let op, de eerste is zondag 26 januari!
2e hands shoppen 


Schaatsen met kinderen
Ook zonder verjaardag is schaatsen een feestje! Lekker samen actief zijn in de buitenlucht van overdekte schaatsbaan De Meent. Zelf geen schaatsen, dan kun je ze huren. Zin om te kijken? Voor € 0,50 heb je een plekje op de tribune.
Naar de ijsbaan

Theatertips
De komende maanden zijn er weer allerlei gave kindervoorstellingen te zien bij TAQA Theater De Vest in Alkmaar en Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard. Wij hebben alvast de leukste voorstellingen voor je op een rijtje gezet.
Lees de Theaterspecial Heb je nog niet gevonden waar je naar op zoek bent? Kijk hier voor alle Eropuit tips voor ouders en kinderen in de Kop van Noord-Holland en hier voor alle kinderfeestjes in de Kop van Noord-Holland!