De leukste pompoenboerderijen!

24 september 2020
Ze zijn oranje, je kunt er mee knutselen, maar je kunt er ook heerlijke gerechten mee maken: Pompoenen! Check hieronder de leukste pompoenboerderijen in de Kop van Noord-Holland.

De Marlequi
De Marlequi
is een van de grootste pompoenenkwekerijen in Noord-Holland. Ze hebben eetbare pompoenen en pompoenen voor de sier. Je kunt bij De Marlequi niet alleen zelf een pompoen uitzoeken, maar ook meedoen met een workshop pompoenen uithollen. 

De Marlequi

Pompoenboerderij Bregman
Pompoenboerderij Bregman in Noordbeemster biedt een groot assortiment pompoenen en kalebassen. Ze zijn elke dag geopend, ook voor leuke workshops en kinderfeestjes. 

Pompoenboerderij Onderdijk
Er zijn niet alleen heel veel pompoenen te vinden bij Pompoenboerderij Onderdijk, je kunt namelijk ook super leuke workshops volgen op de boerderij. Speelpark De Swaan in Langedijk
Vanaf half september t/m eind oktober ligt het plein voor bij Speelpark de Swaan weer vol met pompoenen. Je kunt ze op het Speelpark uithollen (dan heb je geen troep thuis) of je kunt ze kopen en mee naar huis nemen voor decoratie, om een heerlijk gerecht te maken óf om ze thuis uit te hollen! 

pompoenenuithollen

Thuis een pompoen uithollen
Heb jij een mooie pompoen in huis gehaald en wil je daar thuis mee knutselen? Check dan hier hoe je thuis je eigen pompoen kunt uithollen!

Veel plezier!