icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Shopping route! De leukste kinderwinkels in Alkmaar!

10 augustus 2015
Het herfst/winter-seizoen staat voor de deur en dat betekent dat de winkels volhangen met nieuwe collecties. Tijd om te shoppen dus! Alkmaar heeft zoveel leuke kinderwinkels dat we speciaal voor jullie een Kidsproof shoppping route hebben gemaakt!
Tijd dus om een dagje gezellig te gaan shoppen in Alkmaar! Met je kids of gezellig met een vriendin. Dit is onze favoriete route. Je kunt alle locaties herkennen aan de roze Kidsproof-deursticker. Veel plezier!

We beginnen natuurlijk met een lekker kopje koffie of thee! Bij Anne&Max aan de Kraanbuurt. Al het lekkers is vers en als het even kan biologisch. Mijn dochter gaat er graag heen voor de kidcino, mét zo’n heerlijk taartje natuurlijk!

We gaan we altijd even naar de Voordam waar De Houten Trein zit. Een ontzettend gezellige authentieke winkel met speelgoed en kinderboeken! Naast de Houten Trein zit Inde Soete Suijckerbol. Een onwijs gave winkel met heel veel snoep van vroeger!

Hebben jullie trek gekregen in een lekkere lunch? Neem dan de tijd om wat te eten en drinken bij Brownies&downieS, op de Kanaalkade! Een superleuke stek mét gave speelplek voor de kids!

Op de Laat zit nog een leuke luchroom; Intermezzo (tegenover de Primark) met achterin een klein speelhoekje voor de kleintjes! En waar we elke keer weer blij van worden: als je weggaat krijgen de kids een verrassing uit de schatkist!

En dan hup weer verder, want er zijn nog veel meer leuke winkels in Alkmaar! Natuurlijk mag een bezoekje aan Kixx Kidswear iets verderop op de Laat niet ontbreken! Geweldige merken en een groot assortiment vind je daar. De trein onder de grond zijn superleuk voor de kids! Ondertussen de hippe en leuke kleding passen in de gave pashokken. Zie ze maar weer mee te krijgen!

Weer iets verder op de Laat zit kinderschoenen winkel Hatshoe. Met veel bekende merken en goed advies koop je daar de mooiste en hipste kinderschoenen. Zelf vind je er misschien ook nog wat leuks want de maten gaan van de allerkleinste maat 18 t/m 41!

Bekijk ook alle andere leuke kinderwinkels in en om Alkmaar of breidt onze route uit met de mooie kinderwinkels in het naastgelegen Bergen. Veel plezier!