4x een gaaf trampolinepark

18 juli 2019
Trampolinespringen is helemaal hip! Hieronder vind je een overzicht van de coolste trampolineparken en trampolinehallen in de Kop van Noord-Holland. Spring je mee?
Samcity_Hoorn_city_full_of_fun
Samcity Hoorn
Samcity is een City full of fun. Je kunt hier niet alleen trampoline springen, maar ook lasergamen, er is een BMX & skate park en je kunt hier ontsnappen uit een echte escaperoom! Kies uit één van de vele arrangementen of stel je eigen arrangement samen. Samcity is zo ook de ideale plek voor een kinderfeestje.

Samcity

JumpSkillz
JumpSkills in Alkmaar heeft leuke uitdagingen voor alle leeftijden. In deze trampolinehal kunnen de kleintjes met hun eigen leeftijdsgenoten en begeleiders springen terwijl de wat grotere kids hun gang gaan in het jumppark. Tijdens de Family-Jump kun je heerlijk springen met het hele gezin en al je jump skills laten zien.

Jumpskillz


SkagaVenture in Schagen
SkagaVenture is een supertoffe hotspot in Schagen! Je kunt hier namelijk onder één dak E-karten, Lasergamen, spelen, gamen, poolen en natuurlijk Jumpen. Nodig al je vriendjes uit, want een bezoek aan SkagaVenture met deze trampolinehal belooft een dag vol fun te worden!

Skagaventure

Streetjump Alkmaar
Spring een gat in de lucht bij Streetjump Alkmaar. Bij dit indoor freerun- en trampolinepark zijn er meerdere trampolines en obstakels waarop je je kunt uitleven. Doe de coolste tricks in de foampit en oefen salto’s op de grond in deze gave trampolinehal. Er is altijd een ervaren jumptrainer aanwezig die jou kan helpen oefenen om de vetste jumps te maken.Natuurlijk zijn er meer plekken waar je je uit kunt leven op de trampoline, die staan allemaal in onze verzameling actieve eropuit tips in de Kop van Noord-Holland!

Veel plezier!