Uitjes mét airco

18 juli 2023
Hoe hou je je hoofd koel tijdens warme zomerdagen? Ga er een dagje tussenuit, wij zochten voor jou de leukste uitstapjes mét airco!
Uitjes in de Kop van Noord-Holland met airco, lekker koel!

1. De bioscoop

Ja hoor, in de bioscoop is het prima toeven tijdens warme dagen. Ten eerste is het er heerlijk rustig en ten tweede is het er heerlijk koel! Check snel op VUE Alkmaar | Purmerend | Heerhugowaard of Hoorn wat er te zien is!

2. Huis van Hilde


Dit is een fijne plek waar kids uren zoet zijn! Er een speurtocht, restaurant, altijd iets leuks te doen voor kinderen en ook nog een echt mooi museumwinkeltje waar je bijvoorbeeld ook nog een leuk cadeautje kunt scoren voor de eerstvolgende verjaardag. Win-win!

-> Huis van Hilde

3. Monkey Town Uitgeest

Een speelparadijs met airco, dat is lekker! Onze kinderen spelen hier graag. Het is lekker ruim opgezet en overzichtelijk. 

-> Monkey Town Uitgeest

4. Skagaventure

Hier kun je e-karten, jumpen en nog veel meer. Ouders kunnen heerlijk zitten in het restaurant, met een hapje en een drankje is het hier meer dan prima uit te houden! 

-> Skagaventure


5. Fort Kijkduin

Een heerlijke, koele plek! Tussen de dikke muren van Fort Kijkduin heb je zeker geen last van de hitte. Neem uitgebreid de tijd om alles te bekijken in het museum en ga daarna nog even visjes kijken én voeren in het aquarium. Superleuk! 

-> Fort Kijkduin

6. Shoppen in de Middenwaard

Ook hier is het heerlijk rustig én je kunt er een heerlijk outfitje gaan shoppen voor de kids. Shoeby, een leuke Shoeby outlet, H&M, Name It, Nelson, WE en Loods hebben leuke kinderkleding. Ga zeker ook even kijken bij Mox spellen (buitenzijde) voor heel veel toffe bordspellen. Haal een lekker bageltje, met een vers sapje bij Bagel & Beans en je hebt een heerlijk dagje uit! Oh en een ijsje bij Roset natuurlijk! 

7. Stedelijk museum Alkmaar

Voor elke leeftijd is hier een superleuke speurkoffer op te halen bij de balie. Duik in het verleden van Alkmaar en leer alles over Alkmaar's ontzet. In het bijbehorende museumrestaurant, kun je een lekker hapje eten. 

-> Stedelijk Museum Alkmaar

8. Kasteel Radboud

Ga lekker een kasteel in! Tussen die dikke muren is het heerlijk koel. Superleuk met kleine ridders en prinsessen!

Heb je niet gevonden wat je zocht? Check onze pagina Er op Uit!