Gitaar, viool en panfluitTerug naar het overzicht

Op zoek naar een leraar die jou gitaarles, vioolles of panfluitles kan geven? Dat is Geert Hoes!
Als musicus staat voor hem de passie voor muziek centraal in al zijn muzikale activiteiten. Muziek is gevoel en zijn drijfveer is om een stuk vaardigheid en creativiteit te ontwikkelen en over te brengen, om uiteindelijk een stukje schoonheid uit te dragen in de vorm van muziek. De techniek staat dus altijd in dienst van het speelplezier.

De lessen zijn bedoeld voor iedereen die gitaar, viool of panfluit wil bespelen of een bepaalde stijl wil beheersen. Beginners, gevorderden, volwassenen of kinderen zijn welkom.

Privé- en duolessen zijn mogelijk, je krijgt dus veel persoonlijke aandacht. Ook een specialisatie is mogelijk; vanuit een klassieke basistechniek kunnen bepaalde speelstijlen toegepast in de wereldmuziek uitgediept worden.

Kijk op de website wat je per instrument kan leren. Ook voor contact ga je naar de website via de roze button! Een proefles is ook mogelijk voor €10,-.

Tip: Wist je dat Kidsproof Alkmaar een Facebookpagina heeft! En ook nog Twitter: volg ons @kidsproof072.

Geert Hoes Muziek

Runmolen 32
Oudorp
Openingstijden Lesdagen: maandagavond, dinsdag, woensdag, donderdag overdag. Prijs Afhankelijk van lessenreeks, bijvoorbeeld 34 lessen (jaarreeks) is €16,00 per les. Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op bezoek bij Sinterklaas

Op bezoek bij Sinterklaas

Er zijn best veel plekken waar je met de kids Sinterklaas een handje kunt geven en de Pieten kan meehelpen. We zetten de leukste tips voor je op een rijtje!

Bekijk ze hier!