ElfendeurtjesrouteTerug naar het overzicht

Ga met het hele gezin de natuur in en doe de Elfendeurtjes route bij Buitencentrum Schoorlse Duinen.

Bij het Buitencentrum hebben ze een heerlijk speelbos en een hele leuke Elfendeurtjes route. De elfjes laten zich zelden zien, maar op de route door het speelbos vind je de deurtjes waarachter ze wonen. Ze spelen graag met de dieren in de duinen: zo speelt elfje Fier graag met de mier. 

Bij de balie van Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer ligt een tas met een heuse toverstaf klaar. Daarmee ga je mee op pad. Bij elk elfendeurtje hoort een opdracht voor de kinderen. Na elke opdracht mag je een toverspreuk doen, en het dier wat er bij hoort meenemen. Als afsluiting vieren de kinderen samen met de dieren het feest van de seizoenen. 

Gaan jullie ook op zoek naar elfjes in de Schoorlse Duinen? Om de Elfendeurtjes tas te lenen betaal je per kind t/m 12 jaar € 5,-. De route is geschikt voor kinderen vanaf ca 2,5 jaar, is 1,5 kilometer lang en duurt ongeveer een uur. De prijs is inclusief de toverstaf, een koekje, drinken en een diploma. Naast de kosten betaal je een borg van € 10, die je natuurlijk weer terugkrijgt als je de spullen weer netjes terugbrengt.

Voor meer informatie over de Elfendeurtjesroute, klik je op de roze button. 

TIP: Een lekker hapje eten met het hele gezin? Kijk dan ook eens op onze uit-eten pagina!

Buitencentrum Schoorlse Duinen

Oorsprongweg 1
1871 HA Schoorl
Prijs €5,- per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Oktober, bijna Halloween!

Oktober, bijna Halloween!

Met een Halloween aan het einde van de maand hebben wij natuurlijk weer de leukste knutsel tips voor je!

Halloween knutseltips