icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

ElfendeurtjesrouteTerug naar het overzicht

Ga met het hele gezin de natuur in en doe de Elfendeurtjes route bij Buitencentrum Schoorlse Duinen.

Bij het Buitencentrum hebben ze een heerlijk speelbos en een hele leuke Elfendeurtjes route. De elfjes laten zich zelden zien, maar op de route door het speelbos vind je de deurtjes waarachter ze wonen. Ze spelen graag met de dieren in de duinen: zo speelt elfje Fier graag met de mier. 

Bij de balie van Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer ligt een tas met een heuse toverstaf klaar. Daarmee ga je mee op pad. Bij elk elfendeurtje hoort een opdracht voor de kinderen. Na elke opdracht mag je een toverspreuk doen, en het dier wat er bij hoort meenemen. Als afsluiting vieren de kinderen samen met de dieren het feest van de seizoenen. 

Gaan jullie ook op zoek naar elfjes in de Schoorlse Duinen? Elfendeurtjes is € 8,50 per tasje (toverstokje, opdrachtenboekje en stickervel, loeppotje en diploma)
Extra kind € 2,50 (toverstokje en diploma) De route is geschikt voor kinderen vanaf ca 2,5 jaar, is 1,5 kilometer lang en duurt ongeveer een uur. Naast de kosten betaal je een borg van € 10, die je natuurlijk weer terugkrijgt als je de spullen weer netjes terugbrengt.

Voor meer informatie over de Elfendeurtjesroute, klik je op de roze button. 

TIP: Een lekker hapje eten met het hele gezin? Kijk dan ook eens op onze uit-eten pagina!

Buitencentrum Schoorlse Duinen

Oorsprongweg 1
1871 HA Schoorl
Prijs Elfendeurtjes is € 8,50 per tasje (toverstokje, opdrachtenboekje en stickervel, loeppotje en diploma)
Extra kind € 2,50 (toverstokje en diploma)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Naar het theater!

Naar het theater!

De komende tijd zijn er weer hele leuke, mooie, grappige, hilarische kindervoorstellingen in TAQA Theater de Vest en Cool kunst en cultuur. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Naar de Theaterspecial