Avontuurlijk spelenTerug naar het overzicht

Avontuurlijk spelen in Park van Luna of Geestmerambacht. Klimmen en klauteren voor grote en kleine kids!
Vanuit Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk ben je er zo. Zowel Geestmerambacht als Park van Luna bieden veel mogelijkheden voor (water)recreatie.

Avontuurlijk spelen in de buitenlucht
Klimmen en klauteren voor grote en kleine kinderen. In recreatiegebied Geestmerambacht zijn volop mogelijkheden.

Een low-budget verjaardagsfeestje of gewoon een woensdagmiddag met de kinderen in de buitenlucht. Aan de noordkant van het recreatiegebied is een leuke, uitdagende en avontuurlijke speelplaats aangelegd waar groot en klein hun behendigheid kunnen oefenen.

Park van Luna

Ook in het Park van Luna kan je lekker spelen. Er is bijvoorbeeld een leuke speelplaats met waterpomp waar kinderen eindeloos kunnen spelen. Het Park van Luna heeft alles wat je van een groen recreatiegebied aan de rand van de stad verwacht. Een afwisselende omgeving van bos, weides, water en zelfs een strand en waterskibaan. Daarnaast is kunst in het hele gebied verrassend toegepast. Je kunt er genieten aan en in het water, maar ook voor wandelaars, fietsers en mountainbikers is er volop te beleven.

Zoek je wat anders? Rond de grote recreatieplas Zomerdel en ook in het Huygendijkbos (Park van Luna) kun je eindeloos wandelen, skeeleren en fietsen. De mountainbikeroute van Geestmerambacht is bovendien razend populair.

Geestmerambacht

Klaregroetweg 1
1723 PW Noord Scharwoude
Openingstijden Altijd open Prijs Gratis te bezoeken en gratis parkeren Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Dagje bij de Boer dag!

Dagje bij de Boer dag!

Altijd al eens willen rondkijken op een échte boerderij? Kom dan langs bij één van de 8 Beemster boeren tijdens Dagje Bij De Boer Dag op zondag 14 april 2024!

Naar de boer!