BlotevoetenpadTerug naar het overzicht

Trek je schoenen uit en kom mee op het blotevoetenpad van De Gouwe Stek, een pad vol uitdaging!
Wat is er nu leuker dan lekker met je blote voeten lopen? Even weer in contact met je lichaam en met de aarde. Weet jij hoe het voelt om over gras te lopen? Of hoe houten boomstammetjes voelen? Weet je hoe lekker zacht modder eigenlijk kan zijn? Het is een hele belevenis voor jong en oud en daarbij mag je ook nog vies worden!

Heerlijk een paar uur in de frisse buitenlucht door de mooie natuur. Ruik aan de kruiden, bekijk de mooie bloemen en proef het fruit (mits beschikbaar). Het mag allemaal op het blotevoetenpad!

Onderweg zijn er verschillende hindernissen die je kunt nemen. Denk aan over boomstammen lopen, een wiebelbruggetje, bruggetjes over het water.. door het water lopen door een rietsloot en nog veel meer.. Wil je een hindernis niet nemen, geen probleem, dan loop je er gewoon langs.

Let op: trek gepaste kleding aan; bijvoorbeeld zwemkleding en/of een korte broek bij mooi weer en bijvoorbeeld poncho’s bij regen. Je kunt nat en vies worden van het pad. Je bent zo’n 1,5 a 2 uur onderweg. Het pad is 2,4 km lang.

Let op: Reserveren is verplicht, dit kan via de websitebutton.

Het blote voetenpad is uitermate geschikt om je kinderfeestje te vieren! Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Tip: Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang deze iedere maand gratis in je mailbox. En volg je ons al op Facebook? Hier delen wij dagelijks een leuke kidsprooftip! 

Gouwe Voeten

De Gouw 11
1611 BS Bovenkarspel
Openingstijden Zie website Prijs Kinderen € 5,00 (onder begeleiding). Volwassenen € 6,00. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs