Kinderparadijs KoggenlandTerug naar het overzicht

Een heerlijk dagje binnen én buiten ravotten!

In het speelparadijs in Hensbroek is alles aanwezig om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Er is van alles te beleven in het binnen- en buitenparadijs van Koggenland! Het binnenparadijs beschikt over bijna 2000m2 speelplezier voor kinderen van 0 - 12 jaar. Van springkussens tot ballenbakken en van klimrekken tot diverse speeltoestellen.

Naast al deze binnenpret is er buiten ook genoeg te beleven. Kinderparadijs Koggenland beschikt over een groot grasveld waar diverse speeltoestellen staan. Hier kunnen kinderen een partijtje voetballen met vrienden of een salto op de trampoline maken. Om af te koelen bij aanhoudend warm weer is er een heerlijk kinderbad op de buitenplaats aanwezig.

Ouders kunnen lekker lezen (er is een wekelijks wisselende leesmap met diverse tijdschriften en dagbladen) én er is gratis WFI!

Klik voor meer info even door via de roze websitebutton!

TIP: wist je dat je ook je verjaardagspartijtje kunt vieren bij Speelparadijs Koggenland? Kijk snel op ons handige overzicht van alle leuke kinderpartijtjes in Noord Holland Noord!

Kinderparadijs Koggenland

Kerkweg 11a
1711 RR Hensbroek
Openingstijden

Woensdag en vrijdag van 10:00-18:00 uur. Zaterdag en zondag van 10:00-19:00 uur
Schoolvakanties: dagelijks open vanaf 10:00 uur

Prijs € 8,50. Volwassenen gratis! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand