Op avontuur!Terug naar het overzicht

In Land van Fluwel is een Avonturenspeelparadijs, blotevoetenpad, uitkijktoren, restaurant & terrassen!
Land van Fluwel! beleef je samen! Met Blote Voetenpad – AvonturenSpeelParadijs – Dutch Tulip Experience - Pannenkoekenhuis - Uitkijktoren

Land van Fluwel is een paradijs voor jong & oud, voor levensgenieters & avonturiers! Een heerlijke dag uit voor alle leeftijden. In 2018 is het park compeet vernieuwd en uitgebreid met spectaculaire avonturen. Beleef het leukste avontuur aan de Noordhollandse kust in Sint Maartenszee. Boeiend en uitdagend voor alle leeftijden:‘Je weet niet wat je meemaakt!’
Laat je betoveren in de Dutch Tulip Experience. Je wandelt met een audiotour in het sprookjesachtige bos door de historie van Nederlands bekendste icoon: de Tulp. Je hoort stap voor stap het boeiende verhaal van deze prachtige bloem. Vanaf de oorsprong in de wildernis, haar avontuur in Turkije en de tulpengekte in de Gouden Eeuw tot hoe de tulp is uitgegroeid tot het icoon van Nederland. In de tulpenbloeitijd is het smullen van de prachtige uitzichten.

Nadat je inwendige mens hebt versterkt in het spiksplinternieuwe Pannenkoekenhuis is het tijd om de stoute schoenen uit te trekken. Maak je klaar voor een spectaculaire tocht over het nieuwe Blote Voetenpad, het gootste Blote Voetenpad van Noord-Holland! Struin 1 kilometer over het weidse park en voel de natuur tot in je tenen en stijg tot grote hoogte op de uitkijktoren van 11 meter hoog. Durfals zoeven glijdend weer naar beneden. Met de trap mag natuurlijk ook! Onderweg maak je kennis met interessante verhalen uit de omgeving.

Kinderen spelen daarna nog urenlang in het AvonturenSpeelParadijs. Priek & prut, klim, klauter, verstop, skelter en verleg de grenzen, terwijl jij geniet van het heerlijke zonneterras in de tuin en je vergaapt aan veel moois in de Kado-, Souvenir- & Bollenshop. 

Het kleine Land is een speelplaats voor de allerkleinste avonturiers en klauterkabouters vanaf 1,5 jaar. Een heerlijke plek waar ze in een veilige omgeving de basis kunnen leggen voor een leven vol groot avontuur! Alle klimelementen zijn laag bij de grond en speciaal gemaakt voor de allerkleinste beentjes.

Land van Fluwel

Belkmerweg 65
1753 GD Sint Maartenszee
Openingstijden

Het park is open van 28 maart t/m eind oktober! Dagelijks van 10:00-17:00 uur

 

Prijs Kinderen 3-13 jaar € 11,00, kinderen 2 jaar € 7,00, Volwassenen (14+) € 10,00
Bestel je tickets online, dat is € 1,00 per kaartje goedkoper!
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand