Zelf varen!Terug naar het overzicht

Huur een sup, canadese kano, fluisterbootje of akkerschuit bij Museum BroekerVeiling in Langedijk!
Of je het water nu verkent met een fluisterboot, een kano, een akkerschuit of sup, het gebied bij Museum BroekerVeiling staat garant voor een unieke ervaring en een gezellig dagje uit.

Voor degenen die het naastgelegen gebied bij de Noorderplas willen verkennen zijn er de fluisterbootjes. Neem een picknickmand mee of bestel deze bij Museum BroekerVeiling. En vergeet niet je zwemspullen mee te nemen!

Langs de route is een afgezet stuk zwemwater waar je even lekker kan afkoelen. Het Oosterdelgebied zelf kan je alleen in varen met voertuigen zonder schroef. Dat kan prima met onze kano’s en sups. Een wat langere vaartocht maken? Huur een akkerschuit voor een dag(deel) en vaar door de sluis richting bijvoorbeeld Alkmaar of Kolhorn! Bij mooi weer krijgen wij veel aanvragen binnen, het is dus aan te raden om vooraf te reserveren. Dat kan via de roze websitebutton. 

Voor onderweg
Als je op het water bent is het natuurlijk fijn om onderweg lekker te kunnen eten of drinken. Dat kan je natuurlijk zelf meenemen, maar kan je ook bestellen bij het museum.
- Koffie of thee (limonade voor kinderen) en een gebakje €5,- euro per persoon.
- Fluisterlunch, onderweg lekker een hapje eten: €11,- euro per persoon.

Voor het huren van een vaartuig meld je je bij de balie van Museum BroekerVeiling. De huur van een vaartuig staat geheel los van een bezoek aan het museum. Het is dus niet noodzakelijk om het museum te bezoeken om zelf te kunnen varen. Voor een kleine toeslag kan je voor of na het varen ook het museum bezoeken.

Zelf Varen - Museum Broekerveiling

Museumweg 2
1721 BW Broek op Langedijk
Prijs Klik even door via de roze websitebutton voor de tarieven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs