Heerlijk buiten in OKB!Terug naar het overzicht

Superleuke speeltuin net buiten het centrum van Alkmaar. Met lekker terras voor een kopje koffie!

Speeltuin de OKB is 7 dagen per week open van 14:00 - 17:00 uur bij mooi weer. Gruttenochtend, voor kinderen t/m 6 jaar is iedere woensdag en vrijdag van 10:00 - 12:00 uur.

Over de OKB
Heerlijke speeltuin bij lekker weer. Vanaf 1 april t/m eind van de Herfstvakantie kun je terecht bij de OKB. De speeltuin is heel goed verzorgd en er is voor ieder wat wils. Klimmen, klauteren, schommelen, met water spelen, een douche die aanstaat bij heel mooi weer, noem maar op!

Voor een klein entree van € 3,00 kan je de speeltuin in. Ouders zijn gratis. Of wordt lid met het hele gezin voor € 30,00 dan heb je een heel seizoen speelplezier!

TIP: iedere woensdag- en vrijdagochtend (behalve in de schoolvakanties) is er Gruttenochtend. De speeltuin is dan speciaal open voor de allerkleinsten van 0 - 6 jaar!

TIP: ben je op zoek naar meer leuke uitjes? Check dan onze Uitagenda!

Speeltuin OKB

Munikkenweg 88
1823 DD Alkmaar
Openingstijden

Het speeltuinseizoen start op de eerste zaterdag van april (de openingsdag is 's ochtends alleen voor leden en 's middags ook voor niet-leden) De speeltuin sluit na de herfstvakantie. Check de dagelijkse openingstijden op de website van OKB

Prijs Niet-leden € 3,00 (ouders/begeleiders gratis). Leden betalen € 30 per jaar voor het hele gezin! (max 3 kinderen) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs