Dierentuin en speeltuin!Terug naar het overzicht

In het Van Blanckendaell Park in Tuitjenhorn is naast een Zoo ook een museum en speeltuin!

Nergens anders vind je een Savanne naast een speeltuin, flamingo’s bij een molen, apen spelend bij een Museum en Koi Karpers bij een draaimolen. Met de oer-Hollandse molen als herkenbaar middelpunt, reis je over alle delen van de wereld. Zo ontmoet je meer dan 100 soorten dieren.

Op de Savanne kan je giraffen, zebra’s en struisvogels van dichtbij bekijken. Even verderop halen diverse soorten apen capriolen uit. Wandel over de brede paden langs Papegaaien, Flamingo’s, Lama’s, Kamelen en Kangoeroes. Kom genieten van de vrolijke Prairiehonden, Otters en Stokstaartjes.

Natuurlijk ontbreken boerderijdieren zoals ezels, geiten en varkens niet. De kinderen kunnen heerlijk ravotten in de grote speeltuinen.

Toe aan een pauze? Dan is het goed relaxen in het gezellige Cafetaria. Ophalen van herinneringen of nieuwsgierig naar hoe het er vroeger aan toe ging? Dan is een bezoek aan het Museum Historisch Harenkarspel een must. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis.Kom naar dit unieke dierenpark en ontdek hoe de dieren uit alle werelddelen gezellig met elkaar samenleven.

TIP: voor € 1,00 kun je mee met het treintje. De machinist vertelt verhalen over de dieren waar je langs rijdt! Leuk! Het treintje rijdt op vrijdag-zaterdag-zondag en in de schoolvakanties iedere dag.

TIP: voor € 1,00 kun je ook een leuke speurtocht doen!

TIP: wist jij dat je hier een Kinderjunglefeestje kunt geven? Vet! Kijk snel in ons overzicht van de leukste kinderfeestjes in Noord Holland!

Dierenpark Blanckendaell

Veilingweg 9
1747 HG Tuitjenhorn
Openingstijden

Het park is het hele jaar geopend, 7 dagen per week van 09:30-17:30 uur

 

Prijs Kinderen t/m 2 jaar gratis
3-4 jaar € 7,00
5-12 jaar € 11,00
Volwassenen € 15,50
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs