Vlindertuin VlindoradoTerug naar het overzicht

Bij Vlindertuin Vlindorado zie je prachtige vlinders en een vogeltuin vol met tropische vogels!

Wauw, wat een prachtige vlinders vliegen hier rond in een van de meest bijzondere vlindertuinen van Nederland. Het is de thuishaven van meer dan 1.000 vrolijk gekleurde vlinders in allerlei soorten en maten.

Bij binnenkomst krijg je een kaart met foto's van vele vlinders en vogels en kun je zelf naar ze op zoek in de 'tropen'. Er is ook een gratis kinderspeurtocht! Vergeet de poppenkast niet, echt cool om te zien hoe ze daar hangen en zich ontpoppen tot vlinder en wegvliegen!

Super spannend is een wandeling over de stapstenen in een van de vijvers. Ook is er een grote inloop volière met prachtige tropische vogels waar je heerlijk doorheen kunt wandelen en van dichtbij de vogels kunt bewonderen.

Bij de ingang kun je ook vissenvoer kopen en de vissen zelf voeren, ook de schildpadden zijn dol op dit voer!

Nieuw dit jaar is de rupsentuin. Zo zijn er allerlei dieren te zien bij Vlindorado!

Ben je uitgekeken? Dan kun je nog lekker spelen in het houten speelhuisje! 

TIP: Vlindertuin Vlindorado is ook superleuk voor een kinderpartijtje! Klik door naar de website op de roze button voor meer info.

Vlindorado

Smeetsweg 12
1738 DK Waarland
Openingstijden Kijk voor de actuele openingstijden op de website via de roze button. Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs