Overnachten in een hangmat!Terug naar het overzicht

Duin- en strandlodges van Duynpark Het Zwanenwater. Met hangende slaapmatten of bedstee voor de kids!

Beleef de unieke sfeer van zon, zee en strand op Duynpark het Zwanenwater.  
Deze prachtige lodges geven het echte back-to-basic gevoel. Voordat je kunt koken, helpen de kinderen met hout hakken. Terwijl jij in de pannen roert, kunnen de kinderen alvast het watervat vullen voor de buitendouche. Nog even het zand afspoelen voordat jullie aan tafel kunnen.
 
In de avond verspreiden de stormlampen een zachte warme gloed over het terras. In de avond duiken de kinderen in de bedstee of hangmatten om weg te dromen over het strand avontuur en nip jij verder aan een wijntje op de veranda.
 
Alle lodges zijn compleet ingericht met houten meubelen, keuken inclusief inventaris, stromend water en goede bedden. De Duinlodge is geschikt voor 6 personen en heeft 2 slaapkamers en een ouderwetse bedstee. De Strandlodge is geschikt voor 8 personen en heeft 4 slaapkamers, waarvan één met geweldige hangende slaapmatten voor de kinderen. De Strandlodge heeft bovendien ook een gastenverblijf met een slaapkamer en een badkamer inclusief badtobbe.
 
Wil je liever iets “primitiever” kamperen, dan kan dat in  tipitent De Jutter. In deze tenten kun je met 4 personen slapen. Verder speelt het leven zich voornamelijk buiten af. Voor de tent staan tuinmeubelen, strandstoelen en bereid je een heerlijke maaltijd op de buitenkeuken. Als het donker wordt leg je nog een houtje op de vuurplaats en flikkeren de stormlantaarns zachtjes in de wind.
 
Het park is omringd door Natuurgebied het Zwanenwater. Het strand ligt op slechts 10 minuten wandelen van het park. Het gezellige strandrestaurant WOEST is alle dagen open en een heerlijke plek voor ontbijt, lunch, borrel of diner. Kom Puur Genieten op Duynpark het Zwanenwater. 
 

TIP: wil je er toch gezellig op uit? Wij hebben de leukste eropuit tips in en om Alkmaar voor je verzameld! Of check onze Uitagenda!

Zon Zee Strand

Zeeweg 2
1759 GV Callantsoog
Prijs Zie de website voor de actuele tarieven. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs