Zwembad Hoornse VaartTerug naar het overzicht

Yeah, we gaan lekker zwemmen! Waterspeeltuin, golfslagbad, buitenzwembad, gave glijbaan met discolichten!

Zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar is superleuke plek voor volop zwemplezier! Met ruime openingstijden en betaalbare tarieven staan zij garant voor een spetterend dagje uit voor de hele familie.

Volop zwembaden en attracties
Met maar liefst 6 zwembaden en verschillende waterattracties valt er bij het Alkmaarse zwembad altijd wat te beleven. Ontdek de glijbanen, maak sprongen vanaf de duikplanken of versla je vriendjes met de Bucketgame. De allerkleinsten kunnen zich vermaken in het Instructiebad met leuke speelelementen. Daarnaast is er op woensdag- en zaterdagmiddag gratis animatie in het zwembad. Iedereen kan gezellig meedoen met de leukste spelletjes in het water, waarbij er mooie prijzen te verdienen zijn. Het animatieteam staat garant voor heel veel plezier. Wil je weten wat wij allemaal aanbieden? Neem dan een kijkje bij onze faciliteiten!

6 verschillende zwembaden
Zo kun je bij genieten van het buitenbad met glijbaan, het Golfslagbad en het Instructiebad. Daarnaast zijn er goed onderhouden kleedaccommodaties, douches en een horecagelegenheid waar je kunt ontspannen en genieten van lekkere hapjes en drankjes. Het 25-meterbad en 50-meterbad bieden volop ruimte om jezelf te vermaken, terwijl de Waterspeeltuin een veilige en leuke plek is voor kinderen om te spelen en te leren in het water. Naast de duikplank en de glijbaan bij het buitenbad, zijn de Bucketgame, de Aquasmash en de stormbanen bijzonder populair. Kortom, zwembad Hoornse Vaart heeft voor elk wat wils! En niet te vergeten: zij zijn uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer (station Alkmaar-Noord) als met de auto (gratis parkeren).

Klik voor meer info door via de roze websitebutton

Zwembad Hoornse Vaart

Hertog Aalbrechtweg 4
1823 DL Alkmaar
Openingstijden Klik op de roze button om naar de website te gaan waar alle openingstijden per bad worden gegeven. Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Cultureel Festival 'Op de Planken'

Cultureel Festival 'Op de Planken'

Een feestweekend op 8 en 9 juni: 50 jaar Museum Broekerveiling!

Van betoverende muziekoptredens tot meeslepende toneelstukken.

Slechts EUR 2,50 entree!