Kids klimmen bij BAZTerug naar het overzicht

Kom in de zomervakantie op woensdagmiddag boulderen bij Bouldergym BAZ met 50% korting!
Ben je tussen de 5 en 12 jaar? Dan kun je elke woensdagmiddag tussen 13:00 en 16:00 kennis komen maken met deze gave klimsport voor slecht 50% van de prijs!

Kom en ervaar zelf hoe leuk klimmen is! Er is professionele begeleiding om te zorgen dat iedereen veilig kan klimmen. Ook zullen er uitdagende oefeningen aangeboden worden. Oftewel: een supergezellige en spannende middag.

Reserveren is niet nodig wel een gezonde dosis lef. Entree is slechts € 4,00 ipv € 8,00

De ouders/begeleiders van de kinderen moeten tijdens deze trainingen wel aanwezig te zijn. (maar wees gerust, zij serveren héérlijke koffie!)

Boulderen, wat is dat?
Boulderen is: bovenop een rotsblok klauteren. Nu liggen er bij BAZ bouldergym in Zaandam geen rotsblokken, wél hebben ze hele mooie wanddelen. Hier hebben ze routes op gemaakt, de bedoeling is dat je dan één kleur kiest en die probeert ‘uit’ te klimmen. Deze routes worden wekelijks vernieuwd. Het mooie van boulderen is dat je niet veel nodig hebt om het een keer te proberen: klimschoentjes, magnesium en een beetje lef is voldoende.

De wanddelen gaan tot 4,5 meter hoog en overal liggen grote valmatten. Maar ze bouwen niet alle routes tot de maximale hoogte. Uiteraard kan je zelf bepalen tot hoe hoog je wil klimmen. Je bent op een leuke manier bezig met al je spieren, sommige boulders dwingen je zelfs om je lenigheid te testen. Bij lastige boulders kan het ook nog voorkomen dat je je hersens erbij moet gebruiken omdat je na tien keer proberen nog steeds niet snapt hoe je voorbij een bepaald stuk komt. Met een beetje geluk krijg je dan wat tips van mede-boulderaars en lukt het daarna. Voordat je er erg in hebt, ben je verslaafd aan deze coole sport!

Bouldergym BAZ

Oostzijde 381-C
1508 EP Zaandam
Openingstijden Elke woensdagmiddag in de zomervakantie Prijs Entree is slechts € 4,00 ipv € 8,00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op bezoek bij Sinterklaas

Op bezoek bij Sinterklaas

Er zijn best veel plekken waar je met de kids Sinterklaas een handje kunt geven en de Pieten kan meehelpen. We zetten de leukste tips voor je op een rijtje!

Bekijk ze hier!