De Helderse ValleiTerug naar het overzicht

Natuur- en milieu educatief centrum met kinderboerderij, vlakbij Den Helder!
De Helderse Vallei is een natuurcentrum op het Noordelijkste puntje van het Nederlandse vasteland, tussen prachtige duinen en het unieke Donkere Duinen bos. Het is de toegangspoort tot het recreatie- en natuurgebied Mariëndal.

In het duurzaamheidscentrum vindt u een balie waar onze medewerkers u graag informatie geven over alle recreatieve mogelijkheden in de natuur van Den Helder. Naast een gezellig duurzaamheidscentrum is er een kinderboerderij, openluchttheater, uitkijktoren, klimparcours en kanoverhuur.

Op de kinderboerderij wonen geiten, koeien, varkens, paarden, konijnen, kippen, schapen, vele verschillende volière vogels en een ezel. De dieren krijgen zoveel mogelijk ruimte en gelegenheid om te leven op een natuurlijke manier. Kom de dieren aaien, wandelen over het Blote Voetenpad en nog veel meer...!

Meer informatie over De Helderse Vallei? Kijk dan op de hun website via de roze button.

De Helderse Vallei

De Helderse Vallei 9-11
1783 DA Den Helder
Openingstijden Centrum en kinderboerderij: dinsdag t/m zondag geopend van 10.00-16.30 uur. De kinderboerderij is van 1 mei t/m 30 september geopend tot 17:00 uur. Prijs Alle facilieiten zijn gratis, behalve de klimvallei en de kanohuur! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

7x restaurant met speeltuin én terras!

7x restaurant met speeltuin én terras!

Ideaal met dit weer, jullie zitten lekker op terras en de kids schuiven tussen het spelen door aan.

Met deze 7 hotspots heeft iedereen het vast naar z'n zin!

Bekijk hier de 7 hotspots!