JachtseizoenTerug naar het overzicht

Op zoek naar een origineel kinderfeestje of uitje met het gezin? Speel een uitdagende citygame!
Met de speciale junior versies van City Adventures zijn de opdrachten en puzzels aangepast naar de belevingswereld en het niveau van kinderen. Deze interactieve spellen zijn daarom heel geschikt voor jong & oud, vanaf 10 jaar.

Je kunt de citygames van City Adventures in iedere stad of dorp spelen op het moment dat jij dat wilt! Het enige dat je nodig hebt is een gezellig team (of meerdere teams tegen elkaar), een telefoon met gps en de spelcode van jullie favoriete stadsspel.

Welke citygame kies jij?
Escape the City is de perfecte outdoor activiteit tijdens je dagje weg met het gezin of het kinderfeest van je zoon of dochter! Hoeveel puzzels weten jullie op te lossen om alle ‘gijzelaars’ te bevrijden? Verslaan jullie de beruchte Dr. Crypto?

The Hunt - Weten jullie in dit zenuwslopende jachtseizoen spel uit de handen te blijven van de hunters? Heel leuk als jachtseizoen kinderfeest of tijdens een familiedag te spelen tegen elkaar!

Sherlock – In deze detectivegame los je met elkaar een moordmysterie op. Vind forensisch beeldmateriaal, ondervraag getuigen en spoor de dader op. Een super activiteit om met je gezin te spelen of tijdens een kinderparty!

Via de roze websitebutton ga je naar de website van City Adventures en daar kun je heel gemakkelijk online bestellen en binnen 24 uur staat het spel voor jullie online klaar!

City Adventures

Rensgars 5
1741 BR Schagen
Openingstijden Op het moment dat jij het wilt spelen! Wel 24 uur van tevoren online bestellen. Prijs Vanaf € 9,50 pp Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs