Recreatie GeestmerambachtTerug naar het overzicht

Fijne plek voor een zomerse dag, een meer met echt zand en speel toestellen! Ook lekker om te wandelen!

Het recreatiegebied Geestmerambacht, dat ten noorden van Alkmaar ligt, biedt allerlei mogelijkheden voor recreatie in een natuurlijke omgeving. Je kunt er fietsen, wandelen, trimmen en door de grote hoeveelheid water allerlei vormen van watersport uitoefenen.

Door de vriendelijke strandjes met speeltoestellen is het gebied met name aantrekkelijk voor gezinnen met jonge kinderen. Ook natuurliefhebbers kunnen hun hart hier ophalen in een omgeving die varieert van bos tot rietoevers.

Tot de verantwoordelijkheden van het recreatieschap behoort ook het beheer van het Park van Luna dat ligt bij Heerhugowaard. Park van Luna is een verrassend samenspel van land en water met de meest uiteenlopende mogelijkheden. U kunt er zwemmen, wandelen, fietsen, mountainbiken, skeeleren en varen.

TIP: Ben je op zoek naar andere Eropuit tips? Kijk dan even in ons handige overzicht van de leukste Eropuit tips in Alkmaar en omstreken! Geestmerambacht

Klaregroetweg 1
1723 PW Noord Scharwoude
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas intochten in de Kop van Noord-Holland

Sinterklaas intochten in de Kop van Noord-Holland

2023 - De Sint komt binnenkort weer in het land. Wanneer komt hij bij jullie aan? Check hieronder wanneer Sinterklaas bij jullie in de buurt langskomt!

Naar de leukste Sinterklaasintochten