icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Binnen, buiten en plonsen!Terug naar het overzicht

De Holle Bolle Boom staat garant voor een hele dag plezier met binnen-, buiten- en heerlijk zwembad!

CORONA UPDATE: per 2021 is de Holle Bolle Boom alleen toegankelijk voor campinggasten en van september t/m maart ook voor dagbezoek. 

Wij zijn fan van dit park, zo ontzettend leuk hier!

TIPS bij lekker weer in het seizoen:

In de Holle Bolle Buiten, een grote buiten speeltuin, kan je klimmen en springen, maar ook goed verstoppen in de gave en bijzondere speeltoestellen.

Als het lekker weer is kun je lekker in bikini door het Fonteinplein lopen. Papa en mama kunnen neerstrijken op het mooie buitenterras Pa-Viljoen mét zicht op de speeltuin!

Sinds 2017 is er een Spetter en Spatbad buiten! Een superleuk buitenbad met glijbanen voor kinderen t/m 7 jaar! Vergeet bij mooi weer niet om badkleding en handdoeken mee te nemen.

Gratis parkeren en gratis WIFI!

Er is ook een speelparadijs binnen waar je lekker kunt klimmen en klauteren. Voor de allerkleinsten is er de Minigaard, een afgeschermde speelruimte. Voor de wat oudere kinderen zijn er spectaculaire glijbanen en genoeg klim- en klauterwerk te doen!

In de Holle Bolle Plons, een binnenzwembad, kun je in een tropische temperatuur van 30 graden, heerlijk met water spelen. Er zijn 3 glijbanen en speeltoestellen, ook voor de allerkleinsten!

Gratis parkeren en gratis WIFI!

TIP: kom met je familie heerlijk uiteten bij Restaurant De Stamboom. Voor de kids staat er een heerlijk buffet en als ze klaar zijn mogen ze spelen in de Holle Bolle Binnen. Superleuk, want je bent één van de weinigen 's avonds!

TIP: Vier je partijtje in de Holle Bolle Boom! Er is een TOP VIP feestje, een DIVA feestje en een PIRATEN feestje.

Holle Bolle Boom

Bongerdlaan 3
1747 CA Tuitjenhorn
Openingstijden

LET OP: dagbezoek alleen mogelijk van september 2021 t/m maart 2022

Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is zover, de kinderen hebben zomervakantie! Er is ontzettend veel te doen in onze regio de 6 weken dat we vrij zijn.

Heb je onze zomerspecial gemist met 18 zonnige zomeruitjes? Check 'm hieronder!

Naar de 18 zomertips!