Binnen spelen en plonsen!Terug naar het overzicht

Kom naar de Holle Bolle Boom en beleef een dag vol speelplezier en waterpret!
De Holle Bolle Binnen, een overdekt speelparadijs, staat garant voor een geslaagd dagje uit met het hele gezin. Hier kunnen de kinderen zich helemaal uitleven en op ontdekking gaan.

Voor de allerkleinste is er de Minigaard, een afgeschermde speelruimte. Voor de wat oudere kinderen zijn er spectaculaire glijbanen, een ballenbak en genoeg klim- en klauter toestellen.

In de Holle Bolle Plons, een overdekt tropisch zwemparadijs, kunnen de kinderen lekker Plonsen, glijden en spetteren. Er is volop waterpret te beleven met de verschillende glijbanen, de zwembaden en speeltoestellen, ook voor de allerkleinsten! Fijn om te weten is dat onze Oogappels een oogje in het zeil houden zodat iedereen veilig kan genieten van het water.

Terwijl de kinderen zich vermaken met het Spelen en Plonsen, kunnen de ouders ontspannen genieten van een drankje en gebak op het terras of in een van de restaurants.

Klik even door via de roze websitebutton om te reserveren voor de Holle Bolle Binnen of Holle Bolle Plons!

Tip: Vier jouw kinderfeestje bij de Holle Bolle Boom en kom gezellig met al jouw vriendjes en vriendinnetjes Spelen en/of Plonsen

Holle Bolle Boom

Bongerdlaan 3
1747 CA Tuitjenhorn
Openingstijden

LET OP: dagbezoek alleen mogelijk van september 2021 t/m maart 2022

Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs