• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Slapen in een vogelhuisjeTerug naar het overzicht

Kom als een vogeltje slapen in een echt nest aan het rand van het bos!

Op landgoed Huize van Strijen vlakbij het strand Callantsoog vind je een te gekke slaapplek voor vreemde vogels. Hier slaap je namelijk in een Vogelhuisje. Binnen vind je het bed in een echt gevlochten nest!

Binnen in dit bijzondere huisje is een romantische slaapplaats in een gevlochten nest met eronder nog 2 slaapplaatsen voor de ‘kuikentjes’. Het vogelhuis is ruim met een eethoek, een zitgedeelte en een minibar met Senseo koffieapparaat en waterkoker en gratis WIFI.

Voor het Vogelhuis is groot vlonderterras en is rustiek gelegen aan de bosrand in een ruime eigen natuurtuin. Een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen. De sanitaire voorziening ligt op 20 meter afstand van de hut.

Kijk voor meer informatie en om de beschikbaarheid te checken op de website via de button!

Huis van Strijen

Grote Sloot 252
1751 LH Schagerbrug
Openingstijden Check de site. Prijs Prijs vanaf 150 euro per nacht voor 2 personen. Kinderen gratis. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Heb jij al plannen? Bekijk snel wat er allemaal te doen is in de Kop van Noord-Holland, want WAUW.....wat hebben wij een bomvolle nieuwsbrief verstuurd vol met toffe gezinsuitjes en activiteiten!

Naar onze favoriete zomeruitjes!